Gość ella Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Przy kręceniu kierownicą coś przeskakuje, jakiś ruch w podłodze z przodu się pojawia i odgłos. Byłam u dwóch mechaników, nie wiedzą co to jest, zwłaszcza, że u mechaników przestawało przeskakiwać, ktoś mi powiedział, że to może być coś w łożysku przedniego lewego koła, ktoś inny, że jakaś zwrotnica. Co robić ? Help   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja37 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Możliwości jest dużo, to trzeba na żywo zobaczyć. Poza tym nie chce mi się zgadywać, co za corsę masz.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ella Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Mam corsę B 1.4 swing z 98 r. Najgorsze jest to, że u mechaników jeździ bez tego efektu   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja37 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 A oglądali ci chociaż zawieszenie, czy tylko jeździli?   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ella Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Hej Oglądali w różny sposób, na kanałach i podnośnikach, kręciłam kierownica do bólu.... jest możliwość, że to mcpherson ale kto wie?   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja37 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 A górę oglądali? Znaczy poduszki, łożyska   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ella Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Sprawdzali na wyciągach ale niczego nie rozbierali.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marmi Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Jeśli coś stuka przy kręceniu w środku to najczęściej krzyżak... potrafi stukać i trzaskać...   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi