Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

światła aktywowane- świecą mijania i pozycyjne przód/tył bez podświetlenia licznika; nie znaleźliśmy modułu aby wyłączyć tył...

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

światła aktywowane- świecą mijania i pozycyjne przód/tył bez podświetlenia licznika; nie znaleźliśmy modułu aby wyłączyć tył...

Nie znaleźliście bo takiego nie ma. Jest tylko jeden moduł. Nie da się wyłączyć samego "tyłu".

Gość rafal_atom

Nie znaleźliście bo takiego nie ma. Jest tylko jeden moduł. Nie da się wyłączyć samego "tyłu".

modulu zapewne nie ma 2 ale jest taka mozliwosc ja akurat tak mam w dzien swieci mi sie tylko przód a tyl jest wylaczony, oczywiscie posiadam opcje [auto] na pokretle swiatel, i wspomne ze posiadam czujnik zmierzchu. z tego co pamietam to ustawilem na pozycji 2 przez op-com.

Gość JarrcioDDD

modulu zapewne nie ma 2 ale jest taka mozliwosc ja akurat tak mam w dzien swieci mi sie tylko przód a tyl jest wylaczony, oczywiscie posiadam opcje [auto] na pokretle swiatel, i wspomne ze posiadam czujnik zmierzchu. z tego co pamietam to ustawilem na pozycji 2 przez op-com.

Poproszę pomocy. Jak to ustawić i gdzie podejść z wtyczką w tej nowej Merivie??

• 2 tygodnie później...

udalo mi sie aktywowac te funkcje. W zalaczniku screen gdzie to sie ustawia. Fajna sprawa. Jak ktos chce aktywowac u siebie to zapraszam.

brakujacy screen

super super ale jaki efekt ci to dalo ze zapytam ??

Jak zapalam silnik to po chwili wlaczaja sie swiatla mijania i tylne pozycyjne. Podswietlenie zegarow i radia jest wylaczone.

Jak gasze silnik to same swiatla gasna.

To wszystko dziala przy pokretle do swiatel na pozycji "wylaczone".

Jak jade w nocy to musze normalnie wlaczyc swiatla recznie.

Jedyny bol jest taki ze nie mozesz wylaczyc calkowicie oswietlenia (przynajmniej ja nie wiem jak, a troche wlacznikiem krecilem). Mozesz ustawic pokretlo swiatel na srodkowa pozycje, wtedy przynajmniej swiatla mijania sie nie swieca.