Gość ziunek Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Witam.Pozwolę sobie na krótką odp.Lakiernicy często biorą wynagrodzenie od tzw.elementu.Więc czasem za malowanie całych drzwi zapłacisz tyle samo co za malowanie tylko do listwy u innego.Realny koszt takiej usługi to 200 do 350 zł w zależności od lakieru,regionu itd. P.S. Zajmuję się lakiernictwem zawodowo Kolego jeśli mogę Cię prosić to wypowiedz się co myślisz o folii 3M na progi, coś takiego polecił lakiernik teściowi i wydaje mi się że jest to jakieś wyjście w MERIVIE. Chodzi oczywiście o dedykowaną folię do takich rzeczy, dzisiaj na wielu nowych autach taka się znajduje. Możesz napisać w jakim mieście pracujesz? Ile wziąłbyś za progi i doły drzwi w MERIVIE, kolor czerwony bez metalica.   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/60283-malowanie/page/2/#findComment-490093 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość romantyr Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 (edytowane) Kolego jeśli mogę Cię prosić to wypowiedz się co myślisz o folii 3M na progi, coś takiego polecił lakiernik teściowi i wydaje mi się że jest to jakieś wyjście w MERIVIE. Chodzi oczywiście o dedykowaną folię do takich rzeczy, dzisiaj na wielu nowych autach taka się znajduje. Zdecydowanie polecam montaż takiej folii.Sam mam takie na mojej Merivie Możesz napisać w jakim mieście pracujesz? Ile wziąłbyś za progi i doły drzwi w MERIVIE, kolor czerwony bez metalica. Przepraszam,ale wydaje mi się,że takie info nie na forum. Ciężko ustalać koszty na forum,bez oględzin auta.Widzę,że jesteś z Poznania,a ja z południa wlkp.(w stolicy naszej pięknej Wielkopolski na pewno znajdziesz solidnego lakiernika .Pozdr. Edytowane 5 Czerwca 2013 przez romantyr   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/60283-malowanie/page/2/#findComment-490097 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi