Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Piotrek_sieradz

Ola wez spinacz biurowy zewrzyj wtyczke i to wszystko, po co sobie koszty robic.

na tyle to raz na jakis czas macha do góry i zobaczysz ile masz płynu.

oohohohoo to jest za proste... a w jakim kolorze ten spinacz mam zastosować? z jakiego stopu, w jakiej koszulce.. mały czy duży?

• 2 tygodnie później...
  • 7 lat później...

Witam odgrzewam kotleta dla nastepcow informacyjnie czujnik w zbiorniku jest wyjmowany wciskany na uszczelke w srodku jest czujnik penetrujacy tylko nie znam kolorow kabli jeden napewno zolto czarny drugi niewiem pzdr

5 godzin temu, Gregor napisał:

Witam odgrzewam kotleta dla nastepcow informacyjnie czujnik w zbiorniku jest wyjmowany wciskany na uszczelke w srodku jest czujnik penetrujacy tylko nie znam kolorow kabli jeden napewno zolto czarny drugi niewiem pzdr

No i?

No i tylko informacyjnie bo odpowiedzi o tym bylo brak

Ja37 udało mi się ogarnąć bałagan jaki miałem w sintrze tak swoja drogą teraz jakiś problem z odpalaniem się pokazuje prubuję zapalić jakby zaczyna ale nieumi kilka razy trzeba po wyczytaniu forum dochodzę do wniosku sprawdzić jak dochodzi paliwo i w nadchodzących miesiącach sintra trafi na garaż cała blacharka nowe części etc jakbym powinienem coś zmienić poprawić producenta to chętnie poczytam bende miał to na uwadze

Jakby ktoś był z okolic zabrza proszę o info przyda się może pomoc oczywiście po robocie piwko funduje he żeby było śmieszniej teraz mam problem znaleść warsztat do instalacji w sintrze elpigaz włączasz na lpg a tam nic pokazuje cały bak a na baku mniej niż połowa miga dioda lpg tylko miga bez przeskoczenia na pb ma ktoś pomysł myśle nad elektrozaworem ale niejestem gazownikiem