Gość Piotrek_sieradz Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 W dniu 5.03.2014 o 20:11, misci napisał: P. S. Moja głupota dotyczyła czasów kiedy nie było obowiązku stosowania fotelików. wtedy tez nie było fiatów seicento Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/66390-agila-a-w%C3%B3zek-dzieci%C4%99cy/page/3/#findComment-527987 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NJOY Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 W dniu 3.03.2014 o 12:38, wojtec85 napisał: Witam Mam takie pytanie do znawców tematu, bo szukam szukam i nie mogę znaleźć. Chodzi mi o to czy w bagażniku Agili zmieści się wózek dla dziecka. Auto ma być używane tylko przez moją żonę i "nowoprzybyłęgo" obywatela : SMILE :, krótkie dojazdy po mieście 3 do 4 kilometrów. Czy to auto to dobry wybór ?? Pozdrawiam Witam. Moim skromnym zdaniem, uważam że Agila ma bardzo praktyczny bagażnik, ponieważ jest wysoki, a i tylna klapa otwiera się na taka wysokość, że wysoka osoba spokojnie schowa się pod nią w czasie deszczu W bagażniku przewoziłem wózek bliżniaczy firmy DUO bez demontażu kółek, miałem dorobiony metalowy haczyk, którym mocowałem wózek z zagłówkiem aby sztywno trzymał się. Pozdrawiam Jeżeli chodzi o wybór auta do miasta to jest super, wygodnie wsiada się, dobra widoczność, zwinny, wysoki prześwit ( u mnie pod blokiem, od czasu do czasu ktoś rozwala miskę olejową albo zderzak przez wysokie krawężniki na parkingu ) Silnik pali średnio 7 L w mieście 1.2 pojemność i wolno rozgrzewa się ( właśnie będę coś z tym kombinować, a obecnie założyłem osłonę pod silnikiem ) . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/66390-agila-a-w%C3%B3zek-dzieci%C4%99cy/page/3/#findComment-608311 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi