Miastowy Opublikowano 4 Października Udostępnij Opublikowano 4 Października Witam, szukam pomocy … vivaro 2008 r , 2,5dci i skrzynia tecshift , przebieg 295000 km . Olej w robocie wymieniany był w lipcu tego roku przez poprzedniego właściciela. Kupiłem auto i po paru dniach , skrzynia na opcji automatycznej np hamując potrafi się wbić na Neutral , albo pokazuje się kontrolka skrzynki wchodzi w tryb manualny i nie da się korzystać z automatu. Po zgaszeniu auta wszystko zaczyna działać do następnego razu. Na opcji manualnej normalnie oraz z kontrolka skrzyni , wszystko działa normalnie i płynnie. Czy jest mi w stanie ktoś pomóc / podpowiedzieć gdzie szukać problemu ? Chetnie wysłucham każdej podpowiedzi. ( w razie czegoś numer do mnie 503052468 )   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/72810-skrzynia-po%C5%82automatyczna-tecshift/page/6/#findComment-811737 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi