Skocz do zawartości

Okropnie przesympatyczna.....

Gość Natan

Rekomendowane odpowiedzi

....kobieta.Pomimo faktu,iż nie grzeszy figurą oraz głosem wg. mnie robi wrażenie swoją osobą Make up za ciężkie pieniądze ma.Te szczuplutkie z dużym biustem oraz nieskazitelną figurą nie maja tego "czegoś".Te szczuplutkie chłopaczki wywijające esy floresy na jej tle.Co za kontrast.Tak chyba ma działać ten teledysk dając do myślenia jednym i drugim.Widziałem miliony teledysków.Kontrowersyjnych ale te jest całkowicie luzacki z ikrą w "jajach".

"Ruszaj się w odpowiednim kierunku/wykonuj odpowiednie ruchy".

A tutaj jest coś,co leży w mojej szufladzie (cala dyskografia na kompaktach w tym kilka winyli).ELO-Electric Light Orchestra.

Jestem IDIOTĄ na ich punkcie.

A "Anjeta" z ABBY mnie zwala w nóg.

Ciemniejsza to Frida.Anjeta (blondynka).Anjeta zawsze miała takt,odpowiednie ruchy,takie subtelne,nieskazitelne odpowiednie do sytuacji,wyczute itp.Frida serwowała swój styl.Odmienny,czasami dziwny i wręcz śmieszny.

Słynne Waterloo.Miejsce ostatniej porażki Napoleona Bonaparte oraz jego panowania.

Edytowane przez Natan

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

hah Natan widze ze jestes czlowiek z wieloma zainteresowaniami..... Te z 2 wojny jak i te na czasie..... Teledysk z ta Pania to byl fenomen tv. Byla na jezykach wszystkich, szczegolnie uwielbiana przez takie paroweczki jak ja :P pokazala klase ze mimo rozmiaru mozna miec ikre, i talent.... Obecnie szukam piosenki (starej) takich dwoch facetow i cos w tytule Live, nie pamietam ale wiem ze bylo ich dwoch i to stara piosenka

Natan - w sumie dlaczego nie - bardzo fajne "skrzywienie", ELO to chyba pierwszy zespól który symfonicznego rocka doprowadził na wyżyny list przebojów w latach 80 ubiegłego wieku. Jest coś w ich utworach że jak się zacznie słuchać to czuć jakby elektryzującą atmosferę. Jak na imprezie było trochę sztywno wystarczył jeden kawałek ELO i już był luz.

ABBA - nie do końca moje klimaty, ale co tu dużo ukrywać fabryka przebojów i fajnie się słucha i nie tylko.

A Gossip - po prostu podziwiam za to jak wieszakom skąpo ubranym odbiera publikę, widać że lubi bawić się muzyką.

U mnie zadziwiajaco szybko zmienia sie gust muzyczny jednego roku byl okres na takie spokojne ciche muzyczki innego jak mnie wzielo na techno o house to z dyskotek nie wylazilam a teraz mam faze na Dubstep a przeciez to jest okropne, jedynie czego moje uszy nie toleruja to disco polo :P

https://www.youtube.com/watch?v=lJ8ckeiLxV8 podziwiam ruchy tych ludzi chocbym miala sie zes.....ć to tak bym nie umiala

Dobra pantomima z fajną muzą.Fajnie ogląda się takie zestawienie,

Poniżej link do bardzo znanego utworu.Zauważcie w 1,03 obsadę "chórku".Obsada ABBY bez Anjety.Była świeżo po rozwodzie z Björnem Ulvaeusem.

Facet w białym "gajerze" przy szachownicy niesamowicie podobny do Liama Neesona z filmu "Uprowadzona" itp.

Jestem takim idiotą,który na wszystko zwraca uwagę.

U mnie zadziwiajaco szybko zmienia sie gust muzyczny jednego roku byl okres na takie spokojne ciche muzyczki innego jak mnie wzielo na techno o house to z dyskotek nie wylazilam a teraz mam faze na Dubstep a przeciez to jest okropne, jedynie czego moje uszy nie toleruja to disco polo :P

https://www.youtube.com/watch?v=lJ8ckeiLxV8 podziwiam ruchy tych ludzi chocbym miala sie zes.....ć to tak bym nie umiala

Natalia...?obejrzałem ten teledysk kilka razy bardzo uważnie.To jest mistrzostwo świata !.Oni swoimi ruchami wtapiają się w każdy rytm muzy.......masakra.Ale mi ćwieka zapodadałaś.Coś pięknego.OMG !.

Edytowane przez Natan

Popatrzyłem...i powiem,że jeden i drugi jest naprawdę dobry.Z textów oraz ich zachowania można wywnioskować,że spotkało się dwóch przeciwników rywalizujących między sobą.

A co sądzisz i jak trawisz takie tematy?.Te wejście w 6,45.

https://www.youtube.com/watch?v=w9TGj2jrJk8

Edytowane przez Natan

Bardzo fajnie zrobione wejscie stonowana spokojna muza a za chwile taki czad tylko szkoda ze tak na koncu

a ta stara muza ktorej szukalam ............. znalazlam to chyba czasy mojej mamy nawet

a tak w oplu to co sluchasz ???????