Gość Natan Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 (edytowane) ....kobieta.Pomimo faktu,iż nie grzeszy figurą oraz głosem wg. mnie robi wrażenie swoją osobą Make up za ciężkie pieniądze ma.Te szczuplutkie z dużym biustem oraz nieskazitelną figurą nie maja tego "czegoś".Te szczuplutkie chłopaczki wywijające esy floresy na jej tle.Co za kontrast.Tak chyba ma działać ten teledysk dając do myślenia jednym i drugim.Widziałem miliony teledysków.Kontrowersyjnych ale te jest całkowicie luzacki z ikrą w "jajach". "Ruszaj się w odpowiednim kierunku/wykonuj odpowiednie ruchy". A tutaj jest coś,co leży w mojej szufladzie (cala dyskografia na kompaktach w tym kilka winyli).ELO-Electric Light Orchestra.Jestem IDIOTĄ na ich punkcie. A "Anjeta" z ABBY mnie zwala w nóg.Ciemniejsza to Frida.Anjeta (blondynka).Anjeta zawsze miała takt,odpowiednie ruchy,takie subtelne,nieskazitelne odpowiednie do sytuacji,wyczute itp.Frida serwowała swój styl.Odmienny,czasami dziwny i wręcz śmieszny. Słynne Waterloo.Miejsce ostatniej porażki Napoleona Bonaparte oraz jego panowania. Edytowane 10 Września 2015 przez Natan   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Natalia712 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 hah Natan widze ze jestes czlowiek z wieloma zainteresowaniami..... Te z 2 wojny jak i te na czasie..... Teledysk z ta Pania to byl fenomen tv. Byla na jezykach wszystkich, szczegolnie uwielbiana przez takie paroweczki jak ja pokazala klase ze mimo rozmiaru mozna miec ikre, i talent.... Obecnie szukam piosenki (starej) takich dwoch facetow i cos w tytule Live, nie pamietam ale wiem ze bylo ich dwoch i to stara piosenka   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyb Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Nie jest ładna ale byłem na jej koncercie i charyzma naprawdę świetna.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgrzegorz Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Natan - w sumie dlaczego nie - bardzo fajne "skrzywienie", ELO to chyba pierwszy zespól który symfonicznego rocka doprowadził na wyżyny list przebojów w latach 80 ubiegłego wieku. Jest coś w ich utworach że jak się zacznie słuchać to czuć jakby elektryzującą atmosferę. Jak na imprezie było trochę sztywno wystarczył jeden kawałek ELO i już był luz. ABBA - nie do końca moje klimaty, ale co tu dużo ukrywać fabryka przebojów i fajnie się słucha i nie tylko. A Gossip - po prostu podziwiam za to jak wieszakom skąpo ubranym odbiera publikę, widać że lubi bawić się muzyką.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Natalia712 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 U mnie zadziwiajaco szybko zmienia sie gust muzyczny jednego roku byl okres na takie spokojne ciche muzyczki innego jak mnie wzielo na techno o house to z dyskotek nie wylazilam a teraz mam faze na Dubstep a przeciez to jest okropne, jedynie czego moje uszy nie toleruja to disco polo https://www.youtube.com/watch?v=lJ8ckeiLxV8 podziwiam ruchy tych ludzi chocbym miala sie zes.....ć to tak bym nie umiala   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Natan Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=lJ8ckeiLxV8 Dobra pantomima z fajną muzą.Fajnie ogląda się takie zestawienie, Poniżej link do bardzo znanego utworu.Zauważcie w 1,03 obsadę "chórku".Obsada ABBY bez Anjety.Była świeżo po rozwodzie z Björnem Ulvaeusem. Facet w białym "gajerze" przy szachownicy niesamowicie podobny do Liama Neesona z filmu "Uprowadzona" itp. Jestem takim idiotą,który na wszystko zwraca uwagę. U mnie zadziwiajaco szybko zmienia sie gust muzyczny jednego roku byl okres na takie spokojne ciche muzyczki innego jak mnie wzielo na techno o house to z dyskotek nie wylazilam a teraz mam faze na Dubstep a przeciez to jest okropne, jedynie czego moje uszy nie toleruja to disco polo https://www.youtube.com/watch?v=lJ8ckeiLxV8 podziwiam ruchy tych ludzi chocbym miala sie zes.....ć to tak bym nie umiala Natalia...?obejrzałem ten teledysk kilka razy bardzo uważnie.To jest mistrzostwo świata !.Oni swoimi ruchami wtapiają się w każdy rytm muzy.......masakra.Ale mi ćwieka zapodadałaś.Coś pięknego.OMG !. Edytowane 17 Października 2015 przez Natan   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Natalia712 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Kiedys wszyscy fascynowali sie break dance ale dubstep poprostu bije na łeb ...... oni tez sa zajebisci Natan obczaj kolesia bez twarzy   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Natan Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) Popatrzyłem...i powiem,że jeden i drugi jest naprawdę dobry.Z textów oraz ich zachowania można wywnioskować,że spotkało się dwóch przeciwników rywalizujących między sobą. A co sądzisz i jak trawisz takie tematy?.Te wejście w 6,45. https://www.youtube.com/watch?v=w9TGj2jrJk8 Edytowane 18 Października 2015 przez Natan   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Natalia712 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Bardzo fajnie zrobione wejscie stonowana spokojna muza a za chwile taki czad tylko szkoda ze tak na koncu a ta stara muza ktorej szukalam ............. znalazlam to chyba czasy mojej mamy nawet a tak w oplu to co sluchasz ????   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgrzegorz Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Natalia ty piszesz o Zeppelinach czy Hurtsie, że muza twojej mam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi