Gość Natalia712 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Hurts, tak mi sie wydaje taki klimat popowy jak wtedy ale moze sie myle wydaje mi sie ze to stara piosenka   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgrzegorz Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Nie do końca chyba że twoja mama jest z 5 lat od ciebie starsza utwór z ok 2009/10 roku. Tu masz link - https://pl.wikipedia.org/wiki/Hurts   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Natalia712 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Co ty mowisz a takie klimaty jak modern talking a to zmyłka   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgrzegorz Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Co ty mowisz a takie klimaty jak modern talking : SMILE : a to zmyłka Disco - Polo po angielsku/niemiecku. Dobre do tańczenia słabe do słuchania.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Natan Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 (edytowane) No dobrze....zapodam teraz coś z naszej krajowej fonoteki.Bardzo stare,bardzo znana kapela...."mnie ten instrumental powalił prawie na kolana".Początek jest spokojny,stonowany...."akcja" rozwia się dopiero około połowy utworu. https://www.youtube.com/watch?v=N9z1xRM04DE Edytowane 29 Października 2015 przez Natan   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Natalia712 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Propo takich piosenek...... jak mi sie jakaz podoba a poczatek trwa minute albo dwie i zanim sie rozkreci to mnie trafia a jak jade autem to juz calkiem przewinac sie nie da, wowczas biore nero vave editor i wycianam jesli chodzi o starocie Bonie Tayler Eclipse of the heart slucham w 3 jezykach na raz to jest piosenka albo to   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tirion Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Nooo, co jak co ale Gossip jest bardzo fajne. na MP3 mam kilka kawałków, idealne do podłączenia w samochodzie na dłuższe trasy   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miniu Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 (edytowane) W samochodzie to najlepszy NIGHTWISH !!!! Rozwala system. Nie wspomnę o System Of A Down czy nieśmiertelnym RAMMSTEIN. Edytowane 5 Grudnia 2015 przez silvo44 poprawiłem nazwy na właściwe   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Natalia712 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Wish I Had an Angel tez mam w aucie ale ja jak jade to sie dreeeeee najc zesciej tego slucham jak jade lasem bo wtedy zwierzyna sie boi i mi z drogi schodzi   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miniu Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Natalia- buhahahaha. U mnie tak na zwierzynę działają dzieci Nightwish mnie odpręża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi