Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nie kolego - Ola to kobieta z krwi i kości.

W swojej torebce prędzej znajdzie kombinerki lub śrubokręt niż szminkę - którą z resztą też tam posiada.

Wiem co piszę bo ją znam w realu.

Poza tym ma Sintre więc musi wiedzieć więcej żeby pomóc mechanikom.

• Odpowiedzi 27
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Gość harnas1515

Mam zdjęcia.

-z plaży

-z basenu

-z sauny

No i wygląda na każdym na kobietę.

Ale to cyborg... obcy....

Mówię wam. [emoji14]

Zabiera klucze z ręki. Albo leci ze szczoteczka od zębów i naftą pod maskę.

Edytowane przez harnas1515

"Paczę","paczę" znaczy się czytam i własnym oczom nie wierzę.Bo w torebce mojej kobiety,która waży....hmmm,a ze 4 kilo nie uwidzisz nawet malutkiego wkrętaczka aby sobie dokręcić mikro-śubkę w zausznikach jej okularów .Dwa lusterka,osiem pomadek,dwie torebki z chusteczkami,jakieś kajety,kilka flaszek z perfumami,dwa długopisy (żaden nie pisze) i zwinięte w kosteczkę foliowe torby reklamowe z biedry...zgroza...uffff.Znaczy się nie jestem jakims KGB,że robię infiltracje jej torebki.Kiedyś potrzebowałem pojechać Opelkiem.Pytam się żony.Daj mi kluczyki od auta.Ona mi.Weź sobie.Są w torebce.Po chwili powiedziałem jej.Wyciągnij mi je.Bo Twoja torebka jest dżunglą nie do przejścia.

W dniu 20.01.2016 o 12:15, Olaola1 napisał:

To witaj w raju ;)

Jesteś wyjątkową kobietą jak na moje rozumowanie.Jeżeli forum nie kłamie :jupi::spoko:.

Edytowane przez Natan

Dzięki za słowa uznania ale uwierz mi iż każdy kij ma dwa końce. Ty nie polemizujesz ze swoją kobietą na temat kosmetyków, a ja na temat np opon do auta czy sposobu naprawy auta już tak. Twoja kobieta ma o czym rozmawiać z żonami twoich kolegów. Natomiast żony moich kolegów się ze mną nudzą:D

No i nikt cię nie gania za to że w JEJ skrzyneczce brakuje JEJ śrubokręta czy miernika bo twoj się sfajczył ;)

W dniu 20.01.2016 o 10:41, Natan napisał:
Ola? Czy Ty sama grzebiesz się w Sinterkach,czy za dużo przebywasz w towarzystwie facetów,mechaników bardzo Tobie znajomym ........................................

Aaaaa :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Post Roku 2016 na bank!!!!:D

Nie mogę... :D

Ale racja, taka Ola jest jedna :)

Sory że brużdże w temacie

O, internet w robocie zaczął działać na tę okoliczność :) :)

.

Aga, jak będziesz sprawdzała te bezpieczniki, to tu masz ściągę. To naprawdę niedużo roboty. Siergej podał które numerki trzeba obejrzeć, znajdź je na schemacie, a potem w aucie:

http://forum.opel24.com/topic/8127-bezpieczniki-i-przekazniki/

• 4 tygodnie później...
Gość Aga.Wałcz

Kochani moi, bardzo wszystkim dziękuję za wszelkie sugestie. Radyjko już się nie wyłącza. Wystarczyło przeczyścić styki bezpieczników jak sugerował sergeimoskva, za co bardzo dziękuję :brawo: . No kto by się spodziewał :szok: . Jeszcze raz wszystkim dziękuję.