Skocz do zawartości

Lampka kontroli żółta - Corsa B 95r. City

Rekomendowane odpowiedzi

można jeszcze raz co może oznaczać świecąca się w czasie jazdy kontrolka "z piorunkiem"

dzis po raz pierwszy mi się zaświeciła podczas jazdy.

w jeździe nic dziwnego nie odczuwałem, a po przyjeździe do domu jak jeszcze raz włączyłem silnik już się nie świieciła....

ehh co ja się mam z tą corsą :-) znów problem

• Odpowiedzi 29
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

dobra pogadamy innym razem bo jeszcze nigdzie nie byłem, dopiero wróciłem na chate...

myślałem poprostu że poczytam co złego mnie może czekać i dopiero się wybiorę.

a najczęstrze usterki może ktoś wymienić:-)?:-)???

usterki sa na forum wypisane :-)

a bledow nie mozesz sam zczytac? tzn nie wiem czy w tym aucie z tym silnikiem mozna samemu zczytac... sprawdz na forum

[ Dodano: Pon Sie 31, 2009 13:39 ]

drugi post w tym temacie i link w nim: http://forum.opel24.com/viewtopic.php?t=56

bulcu88, GrzECHO jest w PL, napisz mu PW, na pewno ci pomoże.

Też jest z LPU.

Jeśli nie, to szukaj na forum "odczyt błędów".

Szukajka nie gryzie :-)

a co Wy na to że już mi się ta kontrolka nie świeci??tzn przy odpalaniu normalnie się zaświeca, ale po chwili normalnie gaśnie i już się nie śweciła podczas jazdy??

cos mi się wydaje że przy wymianie paska rozrządu coś mi musieli nabroić, bo się mnie koles pytał czy się wcześniej świeciła i ze wykasował błąd czy coś juz nie pamiętam.

widocznie cos odpieli na akku i komp zapamietal blad, no i oczywiscie nei skasowali bledu :D

a teraz po ilustam-nascie odpaleniach blad sam sie wykasowal...

cos dlugo ten snieg w pulawach sie utrzymuje... :D

to czemu nie piszesz ze ci sie swieci od pol roku ;)

własnie chodzi o to że sie nie świeciła, kilka dni temu w czasie jazdy zauważyłem że się świeci i napisałem , a wczoraj wsiadam, jade i się ni swieciła.

tzn wiem że cos jest na rzeczy, ale nic już nie czaje