Gość Anonymous Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Mam problem. Kupiłem viki A bez wspomagania i regulacji fotela kierowcy na wysokość. Czy wg Was forumowicze mogę zamontować takie wspomaganie? Gdzie takiego szukać, z czego się składa cały układ i czy można to samemu zamontować. Czy można też zmienić fotel na podnoszony (jeżeli tak to z jakiego modelu). Muszę wspomnieć,że nie jestem technicznie oblatany i proszę o zrozumiałe rady. Jeżeli gdzieś już były takie rady to przepraszam ale nie udało mi się ich znaleźć.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 witam co do wspomagania kierownicy mozna kupic bez problemu... maglownica jest ci potrzebna zbiornik do plynu plyn heheh i pompe ktora zakladasz na pasek klinowy czy cos wiecej nie wiem ale z tego co wiem to chyba to starczy zobacz na allegro..a co do regulacji fotela to nie wiem... moze zaloz inny fotel hehehe...a po co ci wspomaganie ja mam astre F bez spomy... seryjne lazki to 13 175 a ja mam zamiennik 14 185/60/14 spoczatku byl problem ale teraz juz nie ma... nasmarowane mam kocowki drozkow bo wymieniane mialem amory i jak to robisz to kocowki sie odkreca i jest oduzo lepiej... powiem tak odrazu nie mozna miec samochodu ze wszystkim ja z takiego zalozenia wychodze:) kolejnych samochodach to mozna juz miec wiecej zeczy wspome klime lebszy silnik itp:)   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Nie uzyskałem odpowiedzi z jakiego modelu pasuje fotel podnoszony. Może ktoś ma takie wiadomości.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adrianopelek Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Nie uzyskałem odpowiedzi z jakiego modelu pasuje fotel podnoszony. A może były takie wersje VectryA , w których montowany był fotel z regulacją wysokości.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 A może były takie wersje VectryA , w których montowany był fotel z regulacją wysokości.Pytałem w kilku miejscach ale wszystkie dostępne fotele do viki A były bez podnoszenia.Miałem nadzieję, że forumowicze mają jakieś doświadczenie w tym temacie i uzyskam odpowiedź z jakiego innego modelu lub marki mogę taki fotel zaadoptować. Może ktoś wie gdzie można zlecić założenie wspomagania (okolice S-ca)   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adrianopelek Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Włodek, a może dałoby radę zamontowac fotele z regulacją wysokosci z VectryB   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Poszukaj gdzieś na szrocie albo na allegro Vectry A z regulacją fotela kup go zamontuj go w swojej wiki i po kłopocie!!! A co do wspomagania to będzie pasowało napewno od Astry i kadzia tylko oczywiście z silnikiem c16nz bo w silnikach o innych oznaczeniach mogą się różnić mocowania pąpy wspomagania. pozdrowionka   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Dzięki serdeczne za rady. Popytam jeszcze w innych miejscach i może znajdę ten fotel. Jak nie to zamówię na Giełdzie samochodowej...   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja37 Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Przecież musiały być podnoszone, ja w mojej starej corsie mam podnoszony. A wspomaganie to w sumie pompa, maglownica, zbiorniczek i "orurowanie", na szrocie na pewno dostaniesz wszystko.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Były Viki A z podnoszonym siedzeniem(miałem takową 89r.) na szrocie na pewno dostaniesz wszystko.Dokładnie tak i pewnie taniej niż na Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi