Skocz do zawartości

Czy kobieta jest potrzebna facetowi??

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Uważam, że kobiety są potrzebne poprostu kobietę należy szanować, trzeba im dać odczuć, że są kobietami, trzeba je pieścić jak kwiatek, który chcesz aby urósł, rozwinął się ładnie. Wielu mężczyznom przynosi taką radość jak kobieta pod ich skrzydłem czuje się dobrze, bezpiecznie czuje, że dba się o nią wtedy ona jak ten kwiatek "rozkwita i rośnie"

I moim zdaniem ten fakt jest najważniejszy

https://forum.opel24.com/topic/3817-czy-kobieta-jest-potrzebna-facetowi/#findComment-323755

Gość Niedźwiedź

To w imieniu kobiet ja zabiorę jako pierwsza głos :shock:

Panowie z kobietami jest tak samo jak z mężczyznami: źle gdy są ale jak ich nie ma to jeszcze gorzej :D

Przede wszystkim oczy mi opadły na klawiaturę pod wpływem słów holca,

Naprawdę, według mojego skromnego zdania, poznac można człowieka po tym jak zachwuje sie względem innych. holcu, moje szczere uznanie to co piszesz wskazuje na fakt, że rzeczywiście jesteś prawdziwym człowiekiem i mężczyzną.

Pewnie zaraz posypią się teksty: "ja ci pokażę, że też jestem " lub coś w tym guście.

Panowie nie ma co się oburzać. Po prostu holcu, Was ubiegł, bo wierzę, że są tu jeszcze inni prawdziwi mężczyźni.

Oczywiście podejmując stary jak świat temat mężczyźni vs kobiety możemy sobie żartować na temat do czego są nam potrzebni :D

Co już Panowie uczynili ;/

Panowie nie zastanawiajcie się czy i do czego jesteśmy Wam potrzebne, nie próbujcie nas dogłębnie zrozumieć po prostu nas szanujcie i kochajcie i pielęgnujcie a jestem przekonana, że żaden z Was nie będzie miał już problemów ze swoją kobietą :D

Na zakończenie ku pamięci :)

"Kobieta jest zaproszeniem do szczęścia." Charles Baudelaire

"Największym szczęściem dla mężczyzny jest świadomość, że jakaś kobieta nasłuchuje jego kroków." Clark Gable

"Kobieta jest przyszłością mężczyzny." Louis Aragon

"Kobieta - to dla mężczyzny przede wszystkim lustro, a potem zasadzka. Cały świat komplikacji." Louis Arago

"Kobieta nie powinna być gorsza od anioła, mężczyzna zaś tylko trochę lepszy od diabła." Nikołaj Gogol

"Okropne jest to, że nie można ani żyć z kobietami, ani bez nich." George Byron

https://forum.opel24.com/topic/3817-czy-kobieta-jest-potrzebna-facetowi/#findComment-323735

Niedźwiadku, dziękuje za miłe słowa, lecz tutaj nie wydaje mi się by było inaczej. Na ten temat możnaby było dużo mówić, jeszcze więcej napisać ale czy nie jest tak.

Ja pozwoliłem sobie na opisanie relacji damsko-męskich w środowisku związku kobiety z mężczyzną.

Często również mamy doczynienia w niezbędności kobiet poza tym środowiskiem, lecz jak już wspomniałem opisując te wszystkie korelację damsko męskie można by było dniami i nocami.

Jednakże zawsze powinna pozostawać idea "kwiatka" chociażby nawet na stopie koleżenskiej, w pracy, dzielnicy, bloku czy choćby naszego forum.

Nie zawsze jednak będzie tak słodko i ten kwiatek nam ładnie rozkwitnie aczkolwiek należy wierzyć w to, że tak się stanie i algorytmicznie dążyć do uzyskania tego celu.

https://forum.opel24.com/topic/3817-czy-kobieta-jest-potrzebna-facetowi/#findComment-323730