ja37 Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Normalnie niesamowite Wczoraj miałem fona z polsatu Okazuje sie, że pan, który dzwonił miał wiadomosci na temat mój na poziomie końca lutego :cenzura: Biuro obsługi naprawdę szybko tam działa :cenzura: Okazało się, ze rezygnacja z dodatkowego dekodera - jo, ok. Ale rezygnacja z pakietu HBO to juz nie taka prosta sprawa!!! Zastanowią sie, może jakaś nowa umowa - ale tu pana zastrzeliłem wieścią, że drugi dekoder jest już w drodze do Wawy i szybko zakończył rozmowę. Najlepsze jest to, że w internetowym centrum obsługi dalej mi wisi dług, mimo, iż niby mam załatwiona umowę na dodatkowy dekoder :cenzura: To sie nazywa fachowa obsługa :cenzura: :cenzura:   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/39486-satelita-polsat-czy-warto/page/3/#findComment-373009 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi