drahe Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Dokładnie chodziło mi o złącze XE2 pin nr 27.Jak masz wtyczkę od przełącznika sprzęgła w kabinie fabrycznie to dopinasz się tylko do brązowego kabla.Czarnego nie ruszasz.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek65w Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Dokładnie chodziło mi o złącze XE2 pin nr 27.Jak masz wtyczkę od przełącznika sprzęgła w kabinie fabrycznie to dopinasz się tylko do brązowego kabla.Czarnego nie ruszasz. Witka Czy dobrze zrozumiałem że mimo fabryczne podwieszonej wtyczki czujnika sprzęgła - nie wystarczy tylko kupić i podpiąć. Trzeba jeszcze coś w skrzynce podłączyć przed programowaniem tempomatu ?? Bo manetkę z czujnikiem zamontowałem , zaprogramowałem op.com 3 pozycje i tempomat - nie działa .   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jardo Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Jak masz wtyczke na kablu idącym do wiązki to powinno być włączone już w skrzynce u mnie tak było, jak masz opcoma to możesz zrobić test działania czujnika sprzęgła i będziesz wiedział czy komp go widzi   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kozik20l Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Witam, mam problem z dołożeniem tempomatu w Astrze, czujnik sprzęgła był fabrycznie w module CIM te blaszki są widoczne po zakodowaniu w CIM nie widzi w parametrach naciskania. Manetka jest nowa ale zamiennik miał ktoś taki problem?   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi