Skocz do zawartości

Opel Astra - pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 626
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Gość Natalia712

W ogole z tym sekretem byla jedna smieszna historia, kozystalam z niego nieswiadomie, pewnego dnia wstalam i mowie do kumpeli ..... dzis znajdziemy prace bo ja tak mowie, ona oczywiscie niedowiarek myslala ze ja nawiedzona. poszlam zlozylam 3 cv i nast dnia telefon i slysze :prosze przyjsc do pracy..... pracowalam ale mielismy kierownika taka kur..... wiec mowie ....... pojade do niemiec..... za tydzien tele czy chce jechac.......... wocilam i mowie sobie chce miec prawko..... poszlam na szybki kurs bo ja chce i koniec..... i zaczela sie wizualizacja, mp3 na uszach muza a ja sobie wyobrazalam ze to bede sluchac jak bede jechac ..... poszlam zdalam za 1 razem kupilam forda , ale ze rozbili to potem golfa..... jak mi sie golf psul to mowie: musze znalezc chlopaka mechanika...... za miesiac znalazlam auto naprawial az naprawil na cacy....... uwalilam sobie ze wygram milion w totka, wtedy kolega powiedzial ze musze obejrzec sekret bo kozystam z niego nieswiadomie,,,,,, obejrzalam...... opuznienie z kasa mi sluzy narazie nie ten czas ale ja wygram ten milion, nie oszczedzam bo w sumie mnie stac !!!!! i wiesz co, cienko przende ale mnie stac :P

Mam Astre czuje sie bogata:)

"TO KIM JESTESMY, JEST REZULTATEM TEGO O CZYM MYSLIMY " :P

no i Darku jeszcze jedna ciekawostka na mojej tablicy marzen kiedys byl rysunek forda, zapomnialam o nim a jak sie wyprowadzalam w styczniu na gore wzielam moja tablice a tam moj ford narysowany 7 lat temu :) no i mam zawsze dobry nastroj, i kamyczek wdziecznosci

Edytowane przez Natalia712

https://forum.opel24.com/topic/71378-opel-astra-pogaduchy/page/35/#findComment-603502

Gość popencjusz

Tak. Ważne by mieć tablicę marzeń. Ja na swojej miałem dom. Mam tak że co trzy lata coś dzieje się wielkiego w moim życiu więc postanowiłem sobie że zbuduję dom. Na tablicy marzeń wisiało zdjęcie domu. NIe bardzo miałem skąd wziąć kasę. Jak komuś mówiłem że to zrobię to patrzyli na mnie z niedowierzaniem. Pod koniec "terminu" powiedziałem sobie że choćbym stanął na głowie to znajdę kasę by do końca ubiegłego roku zrobić chociaż projekt. No i mamy wrzesień, dom już za tydzień będzie miał dach. Buduję bo mam urodzaj w pracy i staram się to w 100% wykorzystać. Kredyt wezmę na jego dokończenie. Pracuję po prawie 19-20 godz. dziennie 7 dni w tygodniu. Nikt nie mówi że jest lekko bo w tym całym sekrecie nic nie przychodzi od tak tylko trzeba umieć sterować swoim życiem i wykorzystywać możliwości i okazje jakie ono daje.

https://forum.opel24.com/topic/71378-opel-astra-pogaduchy/page/35/#findComment-603555

Gość popencjusz

No i co jeszcze... z ostatniej chwili. Nie można podłamywać się niepowodzeniami, bo będzie ich więcej. Ą życie nie jest usłane różami i trzeba się z tym pogodzić. Przynajmniej moje. Jakoś nic łatwo nie przychodzi i zawsze musi być coś :)

Chociaż się nie nudzę :) Na budowie domu też co i rusz jakieś wtopy. Ważne że chociaż autka jeszcze jeżdżą.

https://forum.opel24.com/topic/71378-opel-astra-pogaduchy/page/35/#findComment-603572

Tak całkowicie poza temat..

Wie ktoś gdzie tego szukać, jak to nazwać, może ktoś by to miał? :-D

CHodzi o te styropianowe/piankowe wypełnienia pod zderzak, potrzebuję lewe do gtc 2005>

90435744411684032696.jpg

https://forum.opel24.com/topic/71378-opel-astra-pogaduchy/page/35/#findComment-603587