Gość Flyman Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Witam, bardzo proszę o odkodowanie vin WOLAHL3595065126 z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Flyman   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/72789-pro%C5%9Bba-o-rozkodowanie-numeru-vin/page/91/#findComment-559606 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Witam, Prosze o odkodowanie VIN WOLF7AHA6AV622868..... według VIN powinieneś mieć silnik M9R-780 Zerknij tu post 6 http://forum.opel24.com/topic/36779-rozrzad-vivaro-20-cdti-wymiana/?p=17750 czy ten Opel Frontera to Anglik czy nie... niestety sam tego nie zdekoduję. SED52SUD2RV632882 ale mojej Frontery nie rozkodowuje. http://opel.dixi-car.pl/vin.htm Według tej stronki metryka urodzenia z Anglii - ale to wcale nie oznacza że na ten rynek.   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/72789-pro%C5%9Bba-o-rozkodowanie-numeru-vin/page/91/#findComment-559613 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wagelok Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Siemanko wszystkim przeglądającym ten dział. Jestem nowy, bo zaledwie kilkudniowy. Próbowałem sam. W necie wiele ofert rzekomo darmowych, a jak co do czego wszyscy próbują grzebać w mojej portmonetce. No klawo, zgoda, ale: mnie listonosz wypłaca do ręki i ja też tak na razie płacę, a oni chcą inaczej (może się z czasem, jak się naumiem dostosuję). W „my.opel” chcą 200zł. I dodatkowo niekoniecznie potrzebnie pozaglądać w furę. Spróbowałem skorzystać z linku podanego w poście nr.901-niestety nie ma mojego autka w ich katalogu. No faktycznie, może to i moja Wina, że nie umiem roz….. tego VIN-a: W0LGT6EB8C1018715. Zwracam się zatem do kogoś, kto mi pomoże „dogłębnie poznać moją piękną Isię” , kto może, umie i komu się jeszcze chce, bo ja okazuje się już nie mogę, już nie umiem, choć z wiekiem coraz bardziej mi się chce. To z przymrużeniem oka tyle, a na dobry dzień pozdrawiam. Wojtek.   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/72789-pro%C5%9Bba-o-rozkodowanie-numeru-vin/page/91/#findComment-559756 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lowski Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Witam, Jestem tu nowy. Bardzo proszę o rozkodowanie numeru VIN W0L0AHL4862151664. Zależy mi na sprawdzeniu historii pojazdu.   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/72789-pro%C5%9Bba-o-rozkodowanie-numeru-vin/page/91/#findComment-560775 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jgrzegorz Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Siemanko wszystkim przeglądającym ten dział. Jestem nowy, bo zaledwie kilkudniowy. Próbowałem sam. W necie wiele ofert rzekomo darmowych, a jak co do czego wszyscy próbują grzebać w mojej portmonetce. No klawo, zgoda, ale: mnie listonosz wypłaca do ręki i ja też tak na razie płacę, a oni chcą inaczej (może się z czasem, jak się naumiem dostosuję). W „my.opel” chcą 200zł. I dodatkowo niekoniecznie potrzebnie pozaglądać w furę. Spróbowałem skorzystać z linku podanego w poście nr.901-niestety nie ma mojego autka w ich katalogu. No faktycznie, może to i moja Wina, że nie umiem roz….. tego VIN-a: W0LGT6EB8C1018715. Zwracam się zatem do kogoś, kto mi pomoże „dogłębnie poznać moją piękną Isię” , kto może, umie i komu się jeszcze chce, bo ja okazuje się już nie mogę, już nie umiem, choć z wiekiem coraz bardziej mi się chce. To z przymrużeniem oka tyle, a na dobry dzień pozdrawiam. Wojtek. W0L : General Motors G: Insignia T6 : T68 ( Hatch ) ( Cosmo / SE / Elite ) E : Aktywny ( instrukcja ) Paski , kierowcy i pasażera z przodu i przód siedzenia, dach i boczne B: A16LET ( LLU) 8 : KONTROLN CSLICE C : 2012 1: Russelsheim 018715 : NUMER 01B = TRIM jasnych, neutralnych SEAT 1AC = COLOR ościeżyna jasnych, neutralnych 2 Cp = bar COVER drzwi wewnętrzne , drewno Kibo 3CG = BAR POKRYWA Z DREWNA Kibo 4AB = Tapicerka Kolor Brązowy 6X1 7x1 8X2 9x2 Jednostka A45 = kontrola , mechanizm regulacji położenia pamięci A51 = przednim siedzeniu pogłębienie A69 = STEROWANIE napinacz pasów , FRONT A6d = dla miejsc z częściowo ręcznie regulowanymi w 6 kierunkach A70 = ZAMEK , napinacz pasów AEF = szyby JAWNE UP / DOWN AER = elektrycznie sterowane szyby , lusterka AFA OS1 = przednim siedzeniu , kierowca, 6 kierunków , ELEKTRYCZNE AHS = 4 -drożne aktywne zagłówki AKL = szyby , refleksyjne CIEPŁA AKN = Szkło Barwienie APG = ON 4 -way wsparcie lędźwiowe elektrycznie APH = ON 4 -way elektrycznie sterowane podparcie lędźwiowe ASV = czujnik wilgotności ATG = ZAMEK Z PILOTA KONTROLA WEJŚCIA AXG = TOUCH dla otwierania okien AXJ AY0 = poduszki powietrzne , dach, tylna AY9 = HEAD , BACK , winyl, MID B9K = POKRYWA doorsill C25 = wycieraczki i spryskiwacza tylnej klapie C59 = wierzchołek , ma otwory wentylacyjne C99 = MOC AIRBAG CE1 = wycieraczki , FRONT, impuls SYSTEM Podkładka CE4 = reflektorów CJ2 = STEROWANIE KLIMATYZACJI -CR6 ZA POLSKA CR6 DRZWI ZEWNĘTRZNE D7A = UCHWYTY z chromowanym wykończeniem D7C = POLICE PRZYRZĄDY TABLICY SIDE DA1 = SIEDZENIA podłokietniki z tyłu , przechowywanie DD8 = WEWNĘTRZNE LUSTERKO DO wrażliwe na światło Qe8 = osłony przeciwsłoneczne , tylna DH6 = osłony przeciwsłoneczne , z podświetlanym lustrem , prawo, lewo DK6 = KONSOLA PODŁOGOWA WEWNĘTRZNA DP6 = BODY DT4 = popielniczka i papierosów ( WYPOSAŻENIE palenia ) DWH = K ELEKTR.SKLÁDACÍMU lustro EA1 = kieszeni, z przodu oparcie , LH EA2 = kieszeni, z przodu oparcie , RH EPY = płótno SEAT TRIM , RIBBON (3) FBE = LEATHER DRZWI SIENA FHO = paliwa, benzyna E10 FINAL DRIVE FX1 = OŚ 3,94 FX3 = Electronic Stability Program GNA = OPCJE PODWOZIA , ZESPÓŁ PRZEDNIEGO AMORTYZATORA GNC = WYPOSAŻENIE PODWOZIA , TYLNA OŚ , 4 LINKAGE GOP = Kolor zewnętrzny , modele COLOR katalog domowy J61 = DO STOSOWANIA Z 17 " Układ hamulcowy J71 = Electronic Hamulec K34 = stopa regulatora K3L = akumulator 60Ah K60 = Alternator , 100AMP KB5 = Hill Start Assist KD4 = Używany z gniazda zasilania w konsoli przedniej KPA = Używany z gniazda zasilania w konsoli przedniej LHD = LEWY CONTROL LLU = Z16LET [ LLU ] SILNIK BENZYNA MDE = EXTREME NA OKNO wykończeniem chrom MM3 = UŻYWANY z manualną skrzynią biegów MR5 = manualna skrzynia biegów , 6-biegowa ( M32-6 WR ) N34 = KIEROWNICA PEŁNA TROJPŘÍČKOVÝ skórą N37 = KOLUMNA KIEROWNICY , regulowany , REACH i postawy NC0 = WYPOSAŻENIE ,UNIA EUROPEJSKA NE9 = SYSTEM EMISJI EEC 09 NJ1 = Wspomaganie kierownicy, BEZ stosunku zmienna STANDARD RIDGE CAREER ELEKTRYCZNE OHD P77 = LETNI do umieszczenia NÁHR.KOLA Q02 = KOŁO 18x8 , aluminium, 5 podwójnych szprych QKD = opona 245 / 45R18-96W T3U = Przednie światła przeciwmgielne T4F = reflektor , Xenon T61 = SYSTEM światła dziennego T79 = TYŁ MLHKOVKY T95 = LAMPKA ( Asystent świateł ) TQ5 = Long Range inteligentnych TR7 = ORÓWNANIE reflektor , AUTOMATYCZNA TSP = ŚWIATŁO , PEŁNE , Wkładka TSQ = OŚWIETLENIE WNĘTRZA DELUXE TTW = automatyczne reflektory z detekcją tunelu U18 = PRĘDKOŚCIOMIERZ COMPLETE km / h U65 = GŁOŚNIK, 7 U91 = ANTENA KRÓTKA DACH , RADIO UAG = INFORMACJE GRAPHIC - Single UD5 UDC = sterownik monochromatyczny Centrum Informacji DOT MATRIX UH1 = SEAT BELT OSTRZEŻENIE , RH ULS = Blokada , KOLUMNA KIEROWNICY UTJ = DLA systemu kradzieży UTR = KLAXON własne zasilanie , zabezpieczenie antykradzieżowe UTT = DLA systemu kradzieży UTU = SENSOR Krzywa , urządzenie alarmowy UTV = CZUJNIK, RUCH WEWNĄTRZ UZZ = RADIO CD400 V33 = ZESTAW NARZĘDZI = V83 DEKLARACJA POJAZDU - ORGANIZACJA ECE VG2 = woski ochronne , pomiń VK8 = UCHWYT , OKULARY VRL = DANE TECHNICZNE OPEL / Vauxhall - poziome Zawieszenie przednie VY7 = dźwigni zmiany biegów , skórzana W1Y = Koło Radio Control W4Y W9N = DLA POLSKI WYPOSAŻENIE URZĄDZENIA WGA ODBIÓR , RADIO WRA WRB XA3 = OPEL XB1 = DLA POLSKI XL8 PRO = 433 MHz Z0C = DLA POLSKI Náš online překladač používá Witam, Jestem tu nowy. Bardzo proszę o rozkodowanie numeru VIN W0L0AHL4862151664. Zależy mi na sprawdzeniu historii pojazdu. W0L:General Motors 0:VOZIDLO BEZ ZVLD�STN� ÚPRAVY A:Astra Platform H:2004 Platform Generation L48:5-DV. SEDAN 6:2006 2:Bochum 151664:SERIAL NUMBER 2J1 = dywan , wnętrze podłogi, STANDARD 4DU = kolory nadwozia , patrz lista domu Katalog modele kolorowe 80i = WNĘTRZE -CZARNY 80X = WYPOSAŻENIE WEWNĘTRZNE BODY - CZARNY 80Y = LEM poszycia drzwi, CZARNY A51 = przednim siedzeniu pogłębienie AH3 = przednie siedzenie kierowcy, Instrukcja AJ0 = HEAD , BACK , tkaniny , dwa AJ7 = DLA EMERG . BAG KIEROWCY SIDE SPOJEZDCEBAG Y 5 = HEAD , BACK , tkaniny , MID BL5 = BAR COVER wewnątrz drzwi , srebro Arkusz okładki BLB = dashboard , SREBRNY BRE ID = punkt krytyczny 2006 1/2 MR C60 = KLIMATYZACJA -CR6 ZA POLSKA CR6 D75 = UCHWYT ZEWNĘTRZNE PEŁNE DDG = LUSTERKO , ENERGIA, prawa, lewa DDU = LUSTERKO , ASSY Dzieląc DGZ = glovebox bariera DP6 = BODY DT4 = popielniczka i papierosów ( WYPOSAŻENIE palenia ) = Dwa połączone UNIT , CZARNY, czarne koła SILVER górnej części E4Q = ENJOY ECA = KEY FINAL DRIVE FX1 = OŚ 3,94 G61 = 4 śruby mocującej KOŁA JM4 = SYSTEM HAMULCOWY , koła PRZÓD / TYŁ DRUM- K60 = Alternator , 100AMP KCL = rur grzewczych , 2.POLOHA TYŁ pasażera LHD = LEWY CONTROL LJ7 = silnik Z16XEP [ LJ7 ] M25 = manualna skrzynia biegów , 5-biegowa , TYP F17 MM3 = UŻYWANY z manualną skrzynią biegów N52 = KOŁO KIEROWNICY , trzy belki NC0 = WYPOSAŻENIE ,UNIA EUROPEJSKA NT4 = EMISJA , EWG 05 OHA = LOKALNY GM OF EUROPE OHA PHP = tapicerka tkanina , Tabita / Elba PY3 = KOŁO , DISC , STAL, 61 / 2JX16 QGF = OPONY , 205/55 R 16-91H QQ5 = NÁHRAD.KOLO LARGE T9W = kafli, wewnętrzny, Tabitha TN6 = akumulator 55Ah TPV = kratka , czarny, z prętów chromowanych TRP = SKRZYNKA, RADIO U3F U71 = ANTENA, kompletne , dach Eq = odłącznik baterii UF8 = TRIPLE INFORMACJE wyświetlacz LCD - data / czas / temperatura UJ3 SWITCH URA = STEROWANIE RADIA UW5 = 6 Zestaw głośno mówiący, BASE VDR VG9 = woski ochronne W4Y W9N = DLA POLSKI WBE = WYPOSAŻENIE URZĄDZENIA ODBIÓR , RADIO XA3 = OPEL XB1 = DLA POLSKI Z0C = DLA POLSKI Z1F = PRĘDKOŚCIOMIERZ KM / H Náš online překladač používá   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/72789-pro%C5%9Bba-o-rozkodowanie-numeru-vin/page/91/#findComment-560873 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wagelok Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 (edytowane) jgrzegorz - wagelok b.dziękuje. Poczułem się usatysfakcjonowany. Będę pamiętał, że stałem się Twoim dłużnikiem. Edytowane 20 Listopada 2014 przez wagelok   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/72789-pro%C5%9Bba-o-rozkodowanie-numeru-vin/page/91/#findComment-561280 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość delpaso Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Witam, poproszę o pomoc w temacie W0LGT8EY3B1055542, dziękuję serdecznie z góry ,   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/72789-pro%C5%9Bba-o-rozkodowanie-numeru-vin/page/91/#findComment-561579 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mati78 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Proszę o rozkodowanie W0L0XCE7544084839   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/72789-pro%C5%9Bba-o-rozkodowanie-numeru-vin/page/91/#findComment-561821 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jgrzegorz Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Czy umi ktoś z numeru VIN,wygenerować security code i ile ta impreza będzie kosztowała???   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/72789-pro%C5%9Bba-o-rozkodowanie-numeru-vin/page/91/#findComment-561849 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grss Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Witam. Jeśli to możliwe to prosiłbym o rozkodowanie nr. VIN SED54MWL4TV831829 Serdecznie dziękuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/72789-pro%C5%9Bba-o-rozkodowanie-numeru-vin/page/91/#findComment-562563 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi