Gość Anonymous Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Witam, I znów zakładam nowy temat..... Ile pali twoje Signum..... Moje 2.2 dti automat w mieście (Warszawa) - smok - 10,6 - 10,9 na trasie - ok 6,7 - 7,5 Czy to dużo?? bo coś mi się wydaje że owszem... lecz komputer nic nie pokazuje.... Fakt wiem... Signum do małych nie należy .... ale to chyba marzenia by mniej palil:) Oczywiście dodam że mam cięzką nogę Oto link do strony z raportem spalania.... http://www.autocentrum.pl/spalanie/opel/signum/ Nie wiem na ile to prawdziwe... i czy uwzględnili tam coś takiego jak włączoną klimatyzacje itp..   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Witam moj signum po miejscu 7,5 litra, trasa roznie zalezy ile cisne ok 6,5 litra Wiecei moze czy komputer pokladowy pokazuje spalanie w tym samochodzie mam kolorowa nawigacje, szukam i szukam i nie moge znalezcz takiego typowego komputera pokladowego, tak zeby pokazywal spalanie, ile przejade na paliwie w baku?? Myslalem ze posiada cos takiego?? Samochod wersja cosmo z 2003 roku 2.2dti Radio Siemens ncdc 2013, prosze o odp??   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Szczerze mówiąc to nie wiem jak jest u ciebie.... u mnie wciskam przycisk ktory znajduje sie na włączniku wycieraczek lub to wielkie kółko i poprostu wszystko pisze... Chciałbym ci pomóc ale nie potrafie:) ale co do spalania to super ci pali.... ale ja wpisalem liczbe ktora pokazuje mi sie na kompie... takze moze ciut sie mylisz:)   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 JA jestem posiadaczem Signum z silnikiem 1.9 CDTI 16V tez nie jestem zbbyt zachwycony ze spalania pali jakies 10 litrow w miescie nie wiem czy to norma w tych samochodach   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Witam Ja mam 2.0 DTI w miesci jak na 2.0 litrowy silnik mysle ze duzo bo około 9-10 litrów W trasie jest juz troszke lepiej około 6,5-7 litrów   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 posiadam signuma 3.0 V6 CDTI SPORT 2004 rocznik - jestem mega zadowolony - przy jeździe dynamicznej : miasto 10,2 - 12 litrów max nigdy nie było więcej (jeśli chodzi o średnie) trasa ... nawet i 4 litry ale tak do 120 - km/h jak jadę przepisowo ok. 180 km/h to w granicach 7 litrów .... tankuję tylko na orlenie... a propo stacji GDZIE tankujecie ??   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Witam, Z waszych wypowiedzi wynika ze wszystkie signumki DTI( w miescie) palą ok 10 - 11 literków... Jeśli chodzi o tankowanie to ja również tankuje na ORLENIE:) pozdro   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 No ja to w szoku jestem moje signum w automacie 3.2 to po miescie miedzy 10,7 a 12 poza miastem jak wracalem z niemiec na tempomacie dojechalem ze srednia 7,5 tutaj jak jechalem do tesciowej po naszych zatloczonych drogach 9.0 wiec jak na ta pojemnosc to pryszcz. pozdrawiam   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Witam! Moje Signum 1.9 CDTI 120KM pali w trasie 4,9 - 6,6 ltr, a w mieście 6,8 - 8,2 , jestem bardzo zadowolony......a komputer mam bez problemu wlaczany z kierownicy lub duzym kołkiem, a tez mam kolorowy (duzy) wyswietlacz....choc typ radia inny Pozdrawiam   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Moj 2.2 DTI , 2004 w mieście 7-8 litrów na trasie przy "ostrej" jeździe nie przekroczył 6.5 litra. Paliwo z Orlenu czasem Statoil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi