Skocz do zawartości

podłużnica opel vectra B

Rekomendowane odpowiedzi

Gość barbara.jastrzebska@onet.e

Witam 

Poszła mi podłużnica w oplu vectrze B z 2000 roku, po liftingu silnik 1.6.

Podejmie się ktoś z okolic warszawy lub grójca wymiany?

Z góry uprzedzam że zeżarło nas do żywego i jest dramat. 

Do przeglądu mam jeszcze troche czasu, auto mechanicznie sprawne i w bardzo dobrm stanie. Niestety rdza wylazła z pod baranka i wygląda to dość nie ciekawie. 

Sprzedać nie chce, bo i sentyment i nic lepszego w tych pieniądzach nie kupie, naprawde zadbane auto. mechanicznie nie mam nic do naprawy silnik zdrowy, regularnie serwisowana. 

jeżdze autem 11 lat i wiem o niej wszystko a na punkcie bezpieczeństwa mam bzika. 

opcje są dwie, albo sprzedam zapaleńcowi, który doceni model i prace jaką włażyłam w utrzymanie albo naprawie dla siebie i to bym wolała. 

na forum bwam sporadycznie dlatego zostawiam swój nr zarówno mechanikom jak i zainteresowanym zakupem 508117272. 

https://forum.opel24.com/topic/86135-pod%C5%82u%C5%BCnica-opel-vectra-b/

Pożegnałem się tak z Vectrą A, raczej naprawa kosztowna i nie masz żadnej gwarancji na jak długo wystarczy taki zabieg i czy jest sensowny ze względów bezpieczeństwa i poniesionych kosztów, jednak jest to element nośny i odpowiada za bezpieczeństwo, swoją Vectrę sprzedałem z ujawnioną wadą, poszła na części na Ukrainę. Co najlepsze, gość który kupił zajmował się tylko Vectrą A, sprzedałem za 800zł, a w Polsce nie chcieli mi dać 300zł. Też sporo inwestowałem w części, gdyby nie ruda gnida to pewnie bym jeździł do dzisiaj ;) 

https://forum.opel24.com/topic/86135-pod%C5%82u%C5%BCnica-opel-vectra-b/#findComment-705342

• 5 tygodni później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności