Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'panel klimatyzacji' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • forum.opel24.com
    • Informacje i ogłoszenia
    • Na każdy temat
  • Porady oraz dyskusje dotyczące poszczególnych modeli Opla
    • Opel Adam - Forum
    • Opel Agila - Forum
    • Opel Ampera - Forum
    • Opel Antara - Forum
    • Opel Astra - Forum
    • Opel Calibra - Forum
    • Opel Combo - Forum
    • Opel Corsa - Forum
    • Opel Frontera - Forum
    • Opel Insignia - Forum
    • Opel Kadett - Forum
    • Opel Meriva - Forum
    • Opel Mokka - Forum
    • Opel Omega - Forum
    • Opel Signum - Forum
    • Opel Sintra - Forum
    • Opel Tigra - Forum
    • Opel Vectra - Forum
    • Opel Vivaro i Movano - Forum
    • Opel Zafira - Forum
    • Pozostałe modele
  • Motoryzacja - ogólnie
  • OPEL24 Riders
  • Porady dla kupujących samochód

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Dołączył

  • Od tej daty

    Do tej daty


Grupa podstawowa


Lokalizacja


Inna marka


Silnik


Nadwozie

Znaleziono 2 wyniki

  1. cześć wszystkim, mam nie lada zagwozdkę. W moim oplu rocznik 2009, co jakiś czas wyłącza się panel klimatyzacji. nie umiem określić zależności ani żadnych specjalnych okoliczności. Po przejechaniu, najcześciej kilkudziesięciu km, gaszę silnik, na chwilę wychodzę z samochodu, wracam i panel klimatyzacji w ogóle nie reaguje. Nie działa podświetlenie, nadmuch, totalnie nic, tak jakby gubił gdzieś zasilanie. Jak samochód postoi przez dłuzszy czas panel "wstaje", odpalam i wszystko działa bez zarzutu. Chyba raz zdarzyło się, ze panel wyłączył się podczas jazdy, wyłaczył się i po dłużej chwili włączył. najcześciej jednak jest to po zgaszeniu samochodu, przy ponownym odpaleniu silnika. Oczywiscie u elektryka insignia była już chyba ze 4 razy, a problem nadal występuje. Elektryk tweirdzi, ze sprawdził wszsytko, że nie ma pomysłu. znalazł zimne luty, sprawdził wszystkie bezpieczniki, znalazł miejsce w skrzynce bezpieczników pod kierownicą, które odpowiedzialne jest za właśnie włączanie i wyłączanie panelu klimy, przeczyścił, powyginał i miało działać. Niestety nadal nic. Wymieniony był także sam panel, niestety to nie pomogło. Ostatecznością miało być poprowadzenie nowego przewodu ze skrzynki bezpieczników bezpośrednio do panelu. Niestety również nie pomogło. Elektrk rozłożył ręce i nie może znaleźć przyczyny. czy ktoś z Was ma jakiś pomysł? Co to może być za krzak? Trochę już tracę cierpliwość
  2. Witam, nie działa mi klimatyzacja, spręzarka po podłączeniu na krótko działa, ale normalnie do niej nie dochodza prądy, po podłączeniu op-com'a wykazało ze nieaktywny jest przekaźnik i panel. Co teraz dalej zrobic z tym fantem? Samochod to Opel Astra H 1.7 CDTi Z17DTH , klimatyzacja manualna, bezpieczniki i przekaźniki posprawdzałem i wszystko jest ok, czynnik tez jest ,padł panel czy gdzieś wiązka kabli jest przerwana ? a może komputer zgłupiał ? czego to moze byc problem? ktos miał podobny? prosiłbym o jakies rady ) W razie potrzeby jakiś zdjęć czy dodatkowych informacji będę starał się jak najszybciej udzielić
Partnerem serwisu: Fabryka kart plastikowych LiderKarty
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.