Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'panel' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • forum.opel24.com
    • Informacje i ogłoszenia
    • Na każdy temat
  • Porady oraz dyskusje dotyczące poszczególnych modeli Opla
    • Opel Adam - Forum
    • Opel Agila - Forum
    • Opel Ampera - Forum
    • Opel Antara - Forum
    • Opel Astra - Forum
    • Opel Calibra - Forum
    • Opel Combo - Forum
    • Opel Corsa - Forum
    • Opel Frontera - Forum
    • Opel Insignia - Forum
    • Opel Kadett - Forum
    • Opel Meriva - Forum
    • Opel Mokka - Forum
    • Opel Omega - Forum
    • Opel Signum - Forum
    • Opel Sintra - Forum
    • Opel Tigra - Forum
    • Opel Vectra - Forum
    • Opel Vivaro i Movano - Forum
    • Opel Zafira - Forum
    • Pozostałe modele
  • Motoryzacja - ogólnie
  • OPEL24 Riders
  • Porady dla kupujących samochód

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Dołączył

  • Od tej daty

    Do tej daty


Grupa podstawowa


Lokalizacja


Inna marka


Silnik


Nadwozie

Znaleziono 3 wyniki

  1. Witam, Mam drobny aczkolwiek denerwujący problem, mianowicie chodzi o pokrętło od klimatyzacji od siły nadmuchu. Nie można ustawić siły dmuchawy ponieważ podczas kręcenia pokrętłem to przeskakuje jak mu sie podoba. I pytanie brzmi czy jest możliwość wymiany samego potencjometru? czy ktoś juz cos takiego robił? I jak tak to jakis link do potencjometru Z góry Dzięki !
  2. Witam serdecznie Mam Opla corsa c 1.3 cdti 2005 r. Ostatnio jadąc nagle radio mi całkowicie zgasło i z głośników słychać było takie pykniecie krótkie jakby bezpiecznik poszedł. Radio w ogóle nie zaskakuje nawet wiec myslalem ze moze sie zepsulo ale podpialem je na krotko i dzialalo bez problemu. Bezpiecznik w radiu oraz wszystkie bezpieczniki pod maską są ok. Sprawdzilem miernikiem napiecie na kostce od samochodu do radia i wskazuje mi 12,7 lub 12,8 V jednak po podpieciu radia spada do 2,8 V. Nie działa do tego jeszcze podświetlenie panelu nawiewu pomimo wymiany żarówek. Prosiłbym o pomoc bo jednak nie chce wysyłac jeszcze auta do elektryka
  3. Witam, mam taki problem,że niedziała mi ogrzewanie wymontowałem elektrozawór i był w pozycji zamknietej.Rozebrałem elektrozawór i silniczek chodzi tylko w jedną stronę (przekręcam pokrętło ciepło-zimno) [to znaczy,że jest dobrze ?].Czytałem na jakimś forum że może to być panel sterowania [ciepło-zimno ?].Nawet jak przekręcam ciepło-zimno to prąd do elektrozaworu dochodzi co to może być ? Już sam nie wiem Czy jakbym odłaczyl ten elektrozawór od prądu w pozycji otwartej i zamontował spowrotem to nic by się nie stało ?
Partnerem serwisu: Fabryka kart plastikowych LiderKarty
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.