Skocz do zawartości

SWAP z C14NZ na X25XE - jak dokonac i co bedzie potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Też nad tym myślę,żeby do GSI kadeta coś mocniejszego włożyć.2.5 jest duży.jak to się uda włożyć do corsy to też chciałbym wiedzić jak to zrobić i co potrzeba.

Ja z kolei mam bardziej rozkminę z 2.0 16VTurbo 204PS

ALE 16V i już mi się nie podoba,jest drogi prawie 5000PLN co z elektroniką i przeniesieniem napędu? Wszak to było w koliberce na 4 łapy. :?:?

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

przeniesieniem napedy nie trzeba sie martwic , wystarczy spojrzec na skrzynie od Calibry 4x4 a wiadomo dlaczego , elektronika , no coz , silnik jak silnik , zawsze mozna go podlaczyc , ja kompletnie zielony jesli chodzi o SWAP'y teraz moge Ci powiedziec , ze czy na pewno chcesz sie bawic w SWAP'a ? czy ta moc co masz w GSi Ci nie wystarcza ? szkoda z jednej strony czasu na to , a z drugiej to sa koszty , a poza tym wsadzisz silnik i pozniej nie bedziesz pewny czy wszystko jest , bo moze cos padnac. ciesz sie GSi :?:

ciagle problemy mam ... co chwile cos jest nie teges , musze jeszcze podokanczac wszystko , wydech , biegi ... szkoda gadac , tylko raz jak na razie samochodem jechalem.

gtszudi, trzymam kciuki abyś jak najszybciej wsyzstko zrobił i byś mógł wkońcu ruszyć w podbijaniu szos :?: Powodzenia!

fura i prace wreszcie zakonczone. wszystko juz porobilem , najgorzej bylo z wydechem http://localhost/opel/ipb/public/style_emoticons/default/kwasny.gif , aczkolwiek znajomy blacharz dal sobie z tym rade , nie sprawdzalem jeszcze dokladnie osiagow , ale mysle ze bedzie tak 6,5 do 100 , v-max nie bede sprawdzal wcale na razie , poniewaz auto jest w fazie testowej , i dopiero po paru tysiacach kilometrow moze sie na cos takiego odwaze , jest si ogolnie , odpala az milo , i w koncu moge napisac co i jak zeby SWAP byl udany.

dam wszystko , a manuala juz pisze.

[ Dodano: Wto Wrz 25, 2007 17:50 ]

Corsa zrobiona , calkowicie , nie ma sie do czego przyczepic , odglos pracy silnika , hmmmm... przepiekny , osiagi ... zniewalajace , niecale 7 do 100 km/h , mierzone V-techem , V-max nie sprawdzany , ogolnie jest SUPER !!