Gość tokar2 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 trochę się przestraszyłem, kiedy w kieszeni bocznej drzwi kierowcy znalazłem sprężynowca , a innym razem się ucieszyłem, bo znalazłem piękne srebrne 2 kółka, od samochodzika zabawki.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość romantyr Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 a przy rozbiórce tigry jakiś osinowy kołek na wampiry był wciśniety na klin miedzy wewnetrzna blacha a zewnetrzna miedzy drzwiami a tylnym nadkolem Może auto kiedyś było w Transylwanii w Rumunii   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość romantyr Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 (edytowane) Kilka dni temu w drzwiach pod tapicerką znalazłem paszport obywatelki Zambii(połud.Afryka) .Auto sprowadzone z Francji do małych poprawek lakierniczych(renault megane '09 r).Właściciel po moim telefonie był w lekkim szoku i konsultacji z policją odesłał paszport do najbliższej ambasady Republiki Zambii w Berlinie!W Polsce ten kraj nie ma placówki dyplomatycznej. Auto chyba miało ciekawą historię. Edytowane 27 Lipca 2013 przez romantyr   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sasha Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Ja w schowku jak kupowałem kiedyś omege to znalazłem butelke finlandii niebieskiej. A, że jeździłem nałogowo z klimą i za naprawę zamka schowka zabrałem się w upalne lato, oczywiście klima on to finlandia się odpowiednio schłodziła   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekcichy Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 a ja zawsze znajduje jakies liscie,wkrety,rekawiczki,wizytowki i dlugopisy   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mk5 Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 (edytowane) Ja w sprowadzonej astrze 5 euro okulary i ...tampon oczywiscie niezuzyty.U kolegi było gorzej znalezlismy fakture z naprawy z przebiegiem i co ciekawe był o ponad 120tys wyzszy niz obecny i jeszcze z data z przed dwóch lat Edytowane 27 Lipca 2013 przez mk5   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość membis Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 15 euro niewiele, ale zawsze coś. Kumpel znalazł naszyjnik, ale nie był zbyt wiele wart, sprawdzał u jubilera.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pankamyk Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 euro centy (nadal leżą bo boje się wykręcać fotel), groszówki, płyta Gotye, spalone żarówki mijania, nowiótkie, zapakowane Wunder-baumy   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radmax Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Ja też znalazłem eurocenty, ale gdzie ? Pod klapką pod dywanem pasażera, tam gdzie jest VIN.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmarcinicramm Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Kolega w znalazł w mondeo książkę serwisową z ostatnim wpisem o 70 tys. km większym, niż w momencie gdy go kupował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi