Gość romantyr Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 W aucie klienta(opel insignia z Holandii do drobnych poprawek lakierniczych)znalazłem pamięć usb-pendrive .Po odtworzeniu okazało się,że są na nim nagrane 3 godz.''odgłosów natury''(śpiew ptaków,szum ptoku itp.) :hyhy:   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 3 godz.''odgłosów natury''(śpiew ptaków,szum ptoku itp.) Wysłuchałeś całość?   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qdeu Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Ja znalazłem starą ulotkę z Lidla i puste opakowanie po takim gotowym tylko-odgrzać kotlecie, do tego cztery czarne pióra w osłonie pod szybą i okulary przeciwsłoneczne. W bonusie hak holowniczy(zamontowany) z dwoma kluczykami z których żaden nie odblokowuje tego haka...   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość romantyr Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Wysłuchałeś całość? Tak.Podczas lakierowania auta .Nawet całkiem fajnie mi się pracowało .   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harnas1515 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Dał byś lepiej do odsłuchu. Mówiłem Wam, że znalazłem w sintrze pończoszki. Sztuk dwie... Bez pudełka.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Olaola1 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Nie pończoszki... Podkolanówki   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harnas1515 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Ooo chyba mamy właścicielkę... pończoszek...   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Olaola1 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Pffff.... Przynajmniej nawiew ci dobrze działa . Dobra koniec tego offtopa   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość speedybike Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) W Astrze f, znalazłem długopis, parę śrub i nakrętek. W Vectrze B, gumkę do włosów, kolorowankę, spinki do włosów, śrubokręt stanleya, kamizelkę odblaskową, stara mapę samochodową Polski.A może czego nie znalazłem w Vectrze b?Pewnego dnia przestały mi świecic światła stopu. Przetrzepałem bezpieczniki i się okazało że wszystkie sa dobre, a wg instrukcji w miejscu gdzie bezpiecznik od stopu powinien być, nie było go... Z pewnym niedowierzaniem, włożyłem odpowiedni bezpiecznik w puste miejsce i ....światła działaja do dziś Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez speedybike   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chanel Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Nigdy nie miałam żadnych 'hardcorowych' znalezisk, aczkolwiek raz pod siedzeniem znalazłam pierścionek - ale zwróciłam właścicielce, ponieważ wyglądał na zaręczynowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi