Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość nemezis13

Witam,postanowiłem wymienić całe kompletne sprzęgło z dwumasą 1.9 cdti 100KM (objawy bicie na pedale sprzęgła,sporadyczny hałas przy gaszeniu,twardy pedał sprzęgła.Po wymianie bicie na pedale sprzęgła zmalało ale jest ,natomiast irytuje mnie twardość pedału sprzęgła nic się nie polepszyło(porównałem w vectra C z tym samym silnikiem i 100 tys najechane ,bez porównania ,noga bez wysiłku naciska pedał.Moje pytanie co mam zrobić aby noga mnie nie bolała. Czy to wina odpowietrzenia układu pompki sprzęgła ?

https://forum.opel24.com/topic/62913-twardy-peda%C5%82-po-wymianie/

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności