adam1954 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 1 primo - nie jestem mechanikiem Może czas zacząć być skoro mechanik nie umie sobie poradzić. 2 primo - z mechaniki jestem zielony, gdybym wiedział jak sobie z tym problemem poradzić to nie prosiłbym po forach o radę. Jeżeli piszesz że jesteś typu humanisty to domyślam się że czytać umiesz.Filmiki oglądać ze zrozumieniem też potrafisz. Informacji o świecach i sprawdzaniu po wyglądzie w internecie jest że głowa boli. 3 primo to ze mam auto nie zobowiązuje mnie do tego żeby budować zaraz warsztat i kupować całe wyposażenie. To że masz auto to moim zdaniem powinno cię zobowiązać do nauczenia się obsŁugi codziennej i okresowej A okresowa to wymiana świec wchodzi w nią. Jednym słowem ,,dla chcącego nic trudnego,,   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/79977-problemy-z-moc%C4%85/page/4/#findComment-667279 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi