Skocz do zawartości

Co to za błąd code P0172 Corsa D a 12xer LPG

Rekomendowane odpowiedzi

Skoro błąd wyskakuje na LPG to wiadomo jest raczej że LPG do sprawdzenia lub regulacji

• Odpowiedzi 27
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

O co chodzi. 3.11 byłem w ASO wymienili coś przy "par paliwa" choć błąd był tylko na LPG. 8.11 błąd się znów pojawił. Dziś czyli 15.11 błąd sam się skasował i już kontrolka się nie świeci przynajmniej na razie. Wymiana opon na zimowe raczej na kontrolkę nie wpłynęła ;)

wymienili coś przy "par paliwa"

Co?

• 4 tygodnie później...

Może kolega zacznie pisać tak aby inni zrozumieli?

Gryps to nie to forum!

Może kolega zacznie pisać tak aby inni zrozumieli?

Gryps to nie to forum!

Proponuję aby moderator zrezygnował z agresywnych nic nie wnoszących wtrętów na forum. Moderatorka to nie darmowa psychoterapia. Ponad to proponuję byś nie używał słów których znaczenia do końca nie znasz. GRYPS z definicji to nielegalnie przemycony list do więźnia lub poza więzienie. (było tu coś nie legalnie?).

A ja proponuję ostudzenie emocji i po tygodniu możesz ponownie zacząć korzystać z forum.

Czyli będziesz miał prezent na święta .

Czyli spotykamy się 22.12.2017

• 2 tygodnie później...

Ile te medy pociągnęły? Zbyt bogato nie dobrze bo katalizator skończy żywot a zbyt ubogo z kolei to głowica i zawory ucierpią.

Zostały wymienione wszystkie po 96 000km. Same bez listwy jest taka opcja. Pojawiał się od czasu do czasu błąd P0172 i silnik poszarpywał na wolnych obrotach. Miałem medy pomarańczowe teraz dostałem cztery zielone w ramach GW. Jak na razie jest OK.