Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, DziadekM napisał:

Czy to dobra oferta ?

Jeśli kupiłeś to okaże się po zakupie.

Oferta już nie aktualna.

Właśnie to samo chciałem napisać . Ale z tegoco widzę to jest montowana w Mery , Simens , więc można chyba podłączyć video . 

Jeśli jest 3 liniowy i język polski to tylko daszek i na początek może być. Później myśleć czy obsłuży video .

Simens nie ma trzy liniowych , Polscy magicy zrobili trzy linie , i licząsobie co niemiara za wgranie  softu 

Nie ja kupowałem Myślałem ze Navia się skusi .

Oglądałem dokładanie PDC przez Tom Fix do corsa d i raczej potwierdza sie moje przypuszczenie że BCM musi wiedzieć ze są czujniki i moduł ale to już we właściwym temacie będę kontynuował 

10 minut temu, DziadekM napisał:

Myślałem ze Navia się skusi

Chyba zapomniałeś jaki dziś dzień. Pół dnia za kierownicą z cmentarza na cmentarz. 

Mery 11 już sporo napisał w tym temacie i myślę że na nasz kraj nawet w salonie nie było Meriv z CIDem. 

22 minuty temu, DziadekM napisał:

Oglądałem dokładanie PDC przez Tom Fix do corsa d i raczej potwierdza sie moje przypuszczenie że BCM musi wiedzieć ze są czujniki i moduł ale to już we właściwym temacie będę kontynuował 

Corsa D to inna bajka. A mery to inna bajka nie jest okablowana cała canem tak jak Corsa D.Meriwa to takie proste autko.

Ja całe życie mam za kierownicą, i dziś tylko namiastką było 300 km tam i nazad . Mnie osobiście cid nie kusi bo to inne kolory jak reszta ale jak będę chciał pomyśleć o kamerce cofania to poszukam cid w takich pieniążkach 

2 minuty temu, DziadekM napisał:

Ja całe życie mam za kierownicą

I nie nauczyłeś się cofać w lusterkach? Ja kamerę cofania mam w wstecznym lusterku i służy mi głównie do parkowania w mieście gdzie podjeżdżam bardzo blisko. Widzę w niej hak. 

7 minut temu, DziadekM napisał:

w takich pieniążkach

W takich raczej nie znajdziesz ale proszę może się skusisz 

https://allegrolokalnie.pl/oferta/wyswietlacz-kolorowy-ope-corsa-c-meriva-acombo