Skocz do zawartości

Zbyt glosna praca silnika 1,4/16v benzyna(+LPG),Opel Meriva 2005r.

Rekomendowane odpowiedzi

nie wiem dlaczego,ale zaczynam wątpic,że po przyjezdzie do domu bedzie telefon-odbierz auto,jest zrobione.

Ale wcześniej miałem czekac na telefon z serwisu w sprawie diagnozy i kosztów-a tego nie moge sie doczekac.

Mechanicy zrozumcie-auto jest do jezdzenia a nie do stania w serwisie.To jest punkt widzenia własciciela auta.

Nie jestem roszczeniowy,chce aby mnie traktowano powaznie.Jako klienta.I jako człowieka..

Pozdrawiam

Może sam sobie napraw?

Ja właśnie tak robię.

Jak usłyszałem w kilku punktach,że wydech mi zrobią za 2 tygodnie może, to zrobiłem sobie sam.

Pracowałeś kiedyś w warsztacie?

Ja miałem okazję i nie w każdym jest sekretarka za 3kPLN do ręki.

Nie pasuje - zabierz auto.

Edyta

Paczę jeszcze że czekasz 5 dni.

A do cholery mechanicy nie mają wolnego w sobotę i niedzielę?????

Może któryś w sobotę i robił, ale na bank zaplanowaną robotę.

A w niedzielę leżą krzyżem w kościele, więc nie robią merivy.

Tak każe rydzyk i kaczuszka.

Edytowane przez ja37

Cytat

Po pierwsze- prawie 5 dni licze TYLKO dni robocze.Polecam moje posty wczesniejsze.No i doklądny opis sytuacji..

Po drugie-nie każdy jest zdolny do jakielkolwiek naprawy-nie wstydze sie-,mam 70- tkę niestety nie wsyztkie usterkii mogę sobie naprawic samodzilenie -zaufalem serwisom.bo ani wiedza,i i znają temat a moj wzrok nie ten co kiedyś...

Ciągle mam nadzieję ze się znajdzie wyjscie z sytuacji -nie chce byc tym najgorszym klientem-chcę w końcu doczekac tego co mi obiecano-czyli weryfikacji usterki i oceny kosztów naprawy.Tylko tyle -i aż tyle!

I tego nie mogę sie doczekac.

Pozdrawiam

A juz o dacie naprawy uszkodzenia(ktor0ego jeszcze nei  znam) nie wspominam.

Nie rozumiem Ciebie.

Jaki widzisz problem z zadzwonieniem i dopytaniem na miejscu.

Temat dzielę bo zaczyna się robić targowisko.

A to jest forum porad motoryzacyjnych i taki musi być.

Ok,to prosze mi podpowiedziec jak i gdzie kupic kolektor,bo to klepanie jest od klapek kolektora-oddzwoniono mi z serwisu..Npwy kolektor to koszt ponad 3 tys.zł+naprawa silnika drugie 3 tys.,razem na naprawę 6 tys.zł.....

Chciałbym miec jakis dobry uzywany kolektor...Niech mi go wmontują..