Gość Anonymous Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 dzieki Robooo   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 cze Robo, gdzie jest ten Power gas?? i jak to jest z tymi kuponami? dzięki za news Na warszawskiej na przeciwko spoiwa, na 1905 roku koło Satala i na warszawskiej (e7) przy światłach na firleju (koło zakłądu blacharskiego) Na kieleckiej koło Karasiewicza (tam jest też myjnia za naklejki) pewnie gdzieś jeszcze są ale ja narazie namierzyłęm te 4. Z naklejkami to jest tak że dostajesz jedną za 25 albo 20 litrów i za 6 naklejek masz myjnie na statoil tez jest spoko gaz i jest po 2,13. czescto w radomiu na litrach klamia i jezdze tylko na firmowe stacje   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 czescto w radomiu na litrach klamia Dlatego podałem tylko te sprawdzone   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 U mnie w Lesznie dzisiaj: Jet - 1,94 za litr Shell - 1,99 za litr Orlen - 1,97 za litr Hehe, zaczyna mi się podobać   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Ostrowiec Świętokrzyski stacje prywatne: 2,10 - 2,13 BP, Orlen, Statoil: 2,17   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 witam w kołobrzegu gaz 2.19 na schellu, u pana miecia 10 gr taniej. paliwo 95 3.85. a propo gazu mam omegę 2 lt z gazem, ma założoną elektronikę, kolega podpowiadziałżebym na tą samą rurkę założył normalny dławik ze śrubą. rezulataty?? 2 ltry mniej gazu, bez straty mocy polecam!   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 mam omegę 2 lt z gazem, ma założoną elektronikę, kolega podpowiadziałżebym na tą samą rurkę założył normalny dławik ze śrubą. rezulataty?? Ja też tak miałęm rezultat nie dało sie jeździć teraz mam full komp i jest pięknie   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 u mnie gazior waha się od 2.09 do 2.15 za litr   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Peter Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 u mnie jest podobnie   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 pewnie ze sie caly czas oplaca, tym bardziej jak ktos juz wozi butle. jak testowalem po zakupie to palila mi 8.5L npPb i 10L LPG wiec nie ma o czym mowic. w zime jeszcze roznice sa mniejsze ale latem wacha idzie w gore a gaz w dol, a wtedy wlasnie sie jezdzi nad wode, w gory itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi