Skocz do zawartości
tarkiszon

Problem Z Impulsatorem

Rekomendowane odpowiedzi

Brązowy +

Czarny -

Niebiesko biały do zegara

bo na czujniku mam niebieski czarny i czerwony...

 

Weź no zobacz dokładnie.

Trzeba było sobie zmierzyc na starym, które piny, to cewka - wtedy w nowym byś miał sprawę rozwiązana.


Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

no właśnie nie miałem starego, a w skrzyni był tylko włożony na linke

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

a ty kolego byś nie mógł mi sprawdzić?


Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Ja nie mam impulsatora, mam linkę.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

No to mam problem, a ten przewód od impulsatora idzie bezpośrednio do zegara? a nie znasz kolego jakiegoś forum nexi albo espero?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
http://forum.nexia.pl/index.php

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

A ty kolego jak przerabiałeś tą kostke?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Ten mój wygladał trochę inaczej, kostka ci nie podpasi, bo kadett ma okrągłą, trzeba zmienić.

Chyba jednoznacznie napisałem?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


  • Podobna zawartość

    • Przez tarkiszon
      Witam wszystkich. Mam problem z moim kaziem, a mianowicie przedwczoraj najechałem samochodem na najazdy aby zmienić olej silnika. Po zmianie oleju samochód normalnie zapalił zjechałem nim z najazdów i zdechł... Pomyślałem że skończyło się paliwo ale wczoraj zalałem mu 10l. odpowietrzyłem go i nic... Co może być? kręci kręci i nic. Dodam że samochód stoi w ocieplanym garażu ale przedtem zanim go kupiłem stał 6lat pod chmurką. Pozdrawiam
Partnerem serwisu: Fabryka kart plastikowych LiderKarty
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.