Skocz do zawartości

Astra F gaśnie na luzie.Pomocy juz nie wiem co moze byc

Rekomendowane odpowiedzi

Aha no tak, to na razie sobie daruje zajmę się krokowcem bp :lol: dzieki wielkie, a co do tego stukotu to poszukam jak to wykryć bo mechanikiem nie jestem ale raczej długo na tym nie pojeżdżę dzieki wielkie za info :lol:

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Gość andrzej_m55

pEvo, Widzę że jesteś z Gdyni. Zajedź na spot tam będą fajni ludzie z Corsy (bo naszych jest mało) pogadaj to ci wysłuchają co to stuka

Powiedz im że ja ci tak podpowiedziałem. Oni chętnie pomogą

Gość andrzej_m55

pEvo, sorki nie miałem czasu zajrzeć ale jeśli ci nie sprawi kłopotu to za tydzień też jadę

http://forum.opel24.com/viewtopic.php?p=364125#364125

Akurat za tydzień jadę do rodziny to tam chce wpaść do znajomego mechanika ale wielkie dzięki za info o spocie następnym razem jak będę mógł to napewno wpadne B) będę śledził temat i jak będzie jeszcze jakieś spoty to postaram się zawitać :)

pEvo, W GD jest mój kumpel - mechanik, bardzo kumaty gość, jakby co, to konsultuje ze mną B)

Popytaj Andrzeja o Jurka z AKP, bedziesz miał dobrego mechanika pod ręką.

Gość Anonymous

Ponawiam pytanie "Czy może mi ktoś powiedzieć Gdzie znajduje się czujnik halla najlepiej na jakimś zdjęciu. Gdzieś czytałem że można go przeczyścić. Może to coś da..."

Problem mam nadal. Gaśnie na luzie. Pomyślałem że to może być Czujnik położenia przepustnicy. Przepustnice miałem wymienianą półtora roku temu ale nie wiem czy czujnik też. Przypomniało mi się że sprawdziłem błędy i nie pokazuje żadnych. Proszę o jakieś rady