Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Kolego wydaje mi się, że nie ma czego :D, powietrze nie jest jakieś mega gorące. Fakt po włączeniu szybciej zawiało cieplejszym powietrzem ale według mnie ma ono temperaturę okolo 40 stopni.

• Odpowiedzi 27
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Jutro rano pewnie przymrozi szyby. Dam znać czy grzałka coś daje czy tylko pic na wodę :).

Tak jak obiecałem. Krótka relacja z poranka.

Szybciej wieje letnim powietrzem ale dupy nie urywa... to nie to samo co grzałka w mercedesie czy bmw ...

• 6 lat później...
Gość djbahama11

Chciałbym się podłączyć do tematu , od 3 dni mam dziwne problemy z astra III a mianowicie zaczeło się od tego że gdy wjezdzałem na droge główna to włanczał mi się system stabilizacji toru jazdy i samochodzik z kluczykiem i samochod gasł tak było przez 2 dni teraz włancza mi się samo radio i awaryjne też same sie włanczaja, przez elektryka gdzies miesiac temu była wymieniana skrzynka z bezpiecznikami w silniku ta od strony kierowcy, odłaczylem na noc akumulator ale nie wiem czy to pomoże, proszę o pomoc. 

Proponuję jechać na reklamację.

No i oczywiście przeczytaj ten temat od poczatku i niec elektryk sprawdzi też tylną skrzynkę

Oraz podepnie do komputera diagnostycznego aby sprawdzić co powoduje tę usterkę

Nie każda astra 3 ma tylną skrzynkę, ale błędy jak najbardziej do zobaczenia.

Gość djbahama11

Oddam raczej do elektryka chodz ta skrzynka była zamawiana uzywana  i mogła pochodzic miesiac i sie spiepszyc , sam nie chce grzebac w sumie , w bagazniku tez jest skrzynka bezpieczników ale nie widziałem ze była jakas wilgoc czy cos.

6 godzin temu, ja37 napisał:

Nie każda astra 3 ma tylną skrzynkę,

Ale ta wasnie ma jak widac