Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0

nie działają hamulce
dodany przez
sztywny, w Opel Agila - Zawieszenie, układ kierowniczy, jezdny, hamulcowy
-
Podobna zawartość
-
Przez fakirek84
WItam
Posiadam Corce c z Abs-m i mam problem z hamulcami ..jednac 30-40km/h i przy nagłym zachamowaniu załacza sie Abs na tylnie koła
na przód nie i po ponownym ruszeniu słuchac takie bzzyyyt z przednich kół ... wymieniony został płyn hamulcowy odpowietrzowny układ
klocki i szczeki sa w dobrym stanie przód wymieniony 4 miechy temu tył ma 3 mm grubosci .....
Pozdrawiam
-
Przez Massive95
Witam,
Jakiś czas temu zaczął mi burczący prawy głośnik niskich tonów w mojej Tigrze B. Założyłem, że to membrana poszła, ale po tym jak przeniosłem balans na drugą stronę na kilka dni i później znowu puścił muzykę z dwóch stron burczenie zniknęło na dwa dni i znowu się pojawilo. Co to może być? Może jakieś styki? Proszę o pomoc bo jestem zielony.
-
Przez thomas0024
Witam bardzo serdecznie,mam problem ze swoja astra otoz jest mokra w miejscu zaznaczonym na zdjeciu,nie kapie,ale się poci.prosze o pomoc,jestem laikiem
link do zdjecia ! http://wrzucaj.net/images/2015/06/13/post-12913-0-08593900-1304790714.jpg
Zaznaczam ze zdjecie nie jest ode mnie,zaciagnalem je z neta,a miejsce ktore zaznaczylem oznacza moj problem.
-
Partnerem serwisu: Fabryka kart plastikowych LiderKarty