Skocz do zawartości

Wysoka temperatura plynu brak ogrzewania syf w zbiorniczku wyrownawczym

Rekomendowane odpowiedzi

No niestety do siebie gdzie mam dostep do wiekszosci mechanikow mam ponad 100km wiec moge nie dojechac:/

Test mam nadzieję dostane i zrobie w pon.oby nie bylo w nim spalin.

Co do zbiorniczka to odkrecalem na zimnym i troche czekalem az zacznie sie cos dziac i nie dzialo sie ale byc moze nie zagrzalo sie dobrze. Ale zrobie ten test z korkiem raz jeszcze.

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Nie pompa nie byla ruszana, wymienialem termostat tylko we wrzesniu.

Ale gdyby byla pompa to by nie pompowalo plynu do zbiorniczka tym gornym wężykiem,a pompuje zdaje sie mocno. I tu nie wiem czy wykluczac pompe

Gość TOMEK CORSA B 1.2 i 45km

Czy wcześniej był syf w zbiorniczku czy się pojawił teraz jak teraz to uszczelka

To nie pompa

Nie wcześniej nie widziałem tego syfu. Raczej pojawił sie teraz, w sumie na pewno teraz bo kilka dni temu mrygnela mi kontrolka od plynu w chodnicy to delikatnie spadl plyn ponizej poziomu to dolalem i było ok,i tego syfu na pewno nie bylo,do czasu przegonienia na wysokich obrotach. Mam tez fotke tego syfu

No to nie zbyt dobrze bede spał:/ no ale lepiej wiedziec niz kombinować

Ponad 185tys przeleciane autko mam od czerwca przejechalem moze z 10tys

2007r teoretycznie autentyczny, mechanika opinia ze tyle powinien miec ale czy to prawda nie wiem.sam sciagany od niemca teoretycznie nie powinien krecic licznika

Gość TOMEK CORSA B 1.2 i 45km

cofnięty na bank te silniki wytrzymują znacznie więcej lub nie szanowany wczesniej

Edytowane przez TOMEK CORSA B 1.2 i 45km