Skocz do zawartości

corsa B - najszybsze wolnossące 8V? Dalszy ciąg --->c20xe-->z20let

Rekomendowane odpowiedzi

Nie tam, wyścigi, chciałem zrobić coś z c20ne, na przekór tym, którzy gadali :

"eee, wywal to i zakładaj c20xe" :wesoly:

Teraz mam większą satysfakcję. :?:

Teraz mam większą satysfakcję. :wink:

i moc niż "xe" :)

gratki Grzesiek http://localhost/opel/ipb/public/style_emoticons/default/excl.gif

Gość Anonymous

Nawet wykresik jest. Gratuluje jeszcze raz i nie poprzestawaj a satysfakcja jest duża z objeżdżania xe corsą z ne. Bardzo podoba mi się to Twoje autko ale to już wiesz:D

Wykresik ładny, płaski tylko co to za zachłyśnięcie przy 5.500 obr? Granatowy wykres to lpg czy przed programem? Oczywiście pomiary bez zwężki?

To wykresy przed i po.

To zachłyśniecie, to złapany poślizg :)

Gaz zdjęty, testuję spalanie benzyny, może gazu nie bedzie ;/

Może się uda przygotować lepszy chip dla mnie w ramach reklamy, już gadałem z kolesiem od chipów http://localhost/opel/ipb/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

No to ja teraz tylko czekam aż Grzechu założy liczniki z obrotkiem... Katuje już prawie 2 lata :)

Gratki za udany projekt, w październiku liczę na jazdę próbną jeszcze przed weselem ;/

Licznik z obrotkiem już dawno jest :)

I niedługo będzie skrzynia F20, bo stara się sypie. ;/

I niedługo będzie skrzynia F20, bo stara się sypie.

F20CR...

A sypie sie pewnie jak stare budownictwo albo jak nos Michaela Jacksona :)

No cały czas mam kłopoty z 3, do ścigania się nie nadaję.....

Nowa skrzynia, będa nowe czasy :)

I kille ;/

Gość Anonymous

Gratuluje wyniku :cry: Musze sam pomyslec czy do seby nie pojechac...

Jakbys mogl to napisz na PW jakie kosztu strojenia itp.

a co do skrzyni to nie lepiej wsadzic D16 od lanosa 1.5 8V? Jest krutsza od F20CR a mozna wyrwac w ladnych pieniadzach i mloda...

Mam u siebie taka i daje rade... Pitas na VU ma taka w 3.0 i tez smiga...