Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

W Baranowie byłem na weselu 😁

Sprzedane :)

Witam serdecznie Czy jest gdzieś temat o dodawaniu polskiego języka w wyświetlaczach merivy a z radiem cd70 ? Kilka info w tym temacie było że sami to sobie zmieniacie ale reszty to już tylko mogę się domyślać. Podrzućcie jakieś tenaty albo namiary 

Jeśli masz dostęp do op com próbuj zmienić język. 

Mam chiniola i zmieniłem na pl oraz region na turcja/polska i nic nie dało.

Nawigacja spolszczona z płytki więc częściowo jest pl ale bc mam po angielsku i dzięki temu tematowi nawet dołożyłem kable i mam chwilowe oraz zasięg . Mam klimatronik więc może coś mi on blokuje bo na wyświetlaczu nie mam dublowanych ustawień temperatury czy tp a chyba powinny być 

No ale masz to w oryginale radio z wyswietlaczem czy kupiłeś oddzielnie? 

Może spróbuj się połączyć z innym rocznikiem aby wprowadzić zmiany. Ja pomimo roku 2007 łącze się przez 2006. 

Edytowane przez Navia

Cd70 kupiłem z wyświetlaczem i daszkiem bo w opisie była meriva a . Tak że działa bez carpass a ori miałem cd30 z małym wyświetlaczem i jeśli o kodowanie idzie to robiłem vaux comem rocznik dałem 2005 meriva i zapisuje mi wszystko bo wcześniej dokładałem tempomat i działa. Mam jeszcze jeden wyświetlacz KU wykodowany ale nie wiem z jakiego auta bo daszek nie pasuje do mojego a jest bardzo podobny i nie dopiszę go bo nie mam kodów z mojego zestawu cd70 i wyswietlacza choc mam kod z merivy. Musiał bym wykodować ten zestaw i zmienić kody na moje ale chiniolem chyba nie da rady ogarnąć wyciagania kodów z tego co czytałem 

Jeśli masz, cd 70 to nie zmieni się języka na polski opcomem. Zmiana softu w wyświetlaczu pomoże. Jest tonie opłacalne do wyświetlacza GID, jeśli masz, CIDa no to ma to sens. J polski można samemu zmieniać w radyjkach cd 30, cd 40 opera, cd 40 USB. W radiach z nawigacją nie zmieni się, zmiana oprogramowania w wyświetlaczu. Jak, nie masz carpasa, mogę wyciągnąć z wyświetlacza lub z radia. 

10 godzin temu, DziadekM napisał:

Mam jeszcze jeden wyświetlacz KU wykodowany ale nie wiem z jakiego auta bo daszek nie pasuje do mojego a jest bardzo podobny i nie dopiszę go bo nie mam kodów z mojego zestawu cd70 i wyswietlacza choc mam kod z merivy.

Wyświetlacz KU jest do Merivy A,Corsy C, Tigry . Ramka nie pasuje ? Może masz od wyświetlacza Cida KW, jest większy.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Tu na foto jest CID z radyjkiem cd 40 , jest jezyk polskinZrzutekranu2024-10-25074726.png.e8b4ade08a5e34494c56e2620328cb93.png

Atu masz Gida z cd 70 navi , I nie ma j . polskiego . Nie patsz na ramkę jest do Corsy C Zrzutekranu2024-10-25074837(.png.db835df7814afe4f93f45aaffc1d7efa.png

Kolorowego CIDa do swojej Merivy chętnie bym ogarnęła tylko czy zadziała z radiem od Antary ?

Wyświetla to samo co GID teraz tobie, tylko na kolorowo.

ja mam tylko z cd40 USB . mam po polsku . W conekt nie wiem czy będzie po polsku