Gość Anonymous Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Witam, Panowie mam astre 2.0di i taki problem, ze zapala mi sie check i wyłącza obrotomierz. Najczęścięj dzieje się to dopiero po przejechaniu kilku kilometrów, czasami samochód w tym momencie gasnie, ale nie zawsze. Przy zapalonej kontrolce spada moc (tak jakby turbo nie działało) i samochodem szarpie przy niskich obrotach. DOdam ze mam problemy z odpalaniem po dluzszym postoju, ale chyba zapowietrzenie nie powodowałoby az tkaich problemów? Dopiero po nowym roku bede mógł skoczyc na kompa, czy dobrze mi sie wydaje ze to moze byc pompa? Ja miałem takie objawy latem.Uszkodzony był czujnik obrotów wału.Kupiłem oryginał w serwisie i się problem skończył. Pozdrawiam   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/8796-pompa-pad%C5%82a/page/9/#findComment-207443 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi