Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

To ja tak....

Od VC nie pasuje do ZB ani do AH.

Czemu?

Oprogramowanie - nie wszystko działa.

To, że u Was sie zmieści to nie znaczy, że bedzie wsio ok.

• Like 1
24 minuty temu, ja37 napisał:

Oprogramowanie - nie wszystko działa.

No też jestem ciekawa. Szkoda bo jak znajomy miał signum mogłam się pokusić aby wyjąć wyświetlacz i podpiąć do swojej merivy.

11 godzin temu, DziadekM napisał:

To chyba dobra opcja zamiana na CD 40 i czy CD 40 będzie z każdego opla pasowało? Podpowiedz mi proszę czy lepiej pomyśleć o dokładce bluetooth czy o module fabrycznym telefonu ?

Cd 40 opera,ma zmieniarkę na 6 płyt. Brak Auxsa, brak możliwości odtwarzania MP3, wbudowany korektor audio, dobra jakość / może i najlepsza z wszystkich radyjek /. Można dołożyć oryginalny oplowski moduł UVA-pasuje od wszystkich modeli do 2010, CD40 USB, Fabryczny AUX, fabryczne złącze USB, dobra jakość audio. Bez problemu dokładasz UVA. Jeślim zakupujesz UVA jest na 100% niewylogowany ze starym oprogramowaniem.Trzeba zrobić aktualizację programu, no do tego mikrofon. Oto co pytasz, Posiadam. Jak by co to na pprywatę pisz. osobiście mam zamontowane w Mery cd 40 USB  wyświetlacz CID i moduł UVA ,służy mi już 5 lat 

10 godzin temu, Navia napisał:

No też jestem ciekawa. Szkoda bo jak znajomy miał signum mogłam się pokusić aby wyjąć wyświetlacz i podpiąć do swojej merivy.

To powiem ci, że podłączałem do Merivy od Viki. Nie było, temperatury zewnętrznej nie dało rady zlikwidować auto klimy, nie działały przyciski z kiery. Możesz zamieniać tylko z Corsy C, Tigry, Combo. To są bliźniaczo technologicznie autka i połowa części pasuje, nie podejdą tylko powyżej 2010 roku.

3 godziny temu, Mery 11 napisał:

Nie było

No w końcu jakaś odpowiedź ale jak w którymś filmie TomFix mówi aby łączyć się z wyświetlaczem łączy się przez ten z którego jest auta. Jeśli jest z Vektry łączymy się rocznikowo z Vektra a nie z Meriva

Kłótliwa bestia z Ciebie :)

Temat przed laty przerabiany na ZKP.

CID-y do viki tanie jak barszcz były, a zafirowe/astrowe za chorą kasę.

I jakoś nikt nie dał rady.

Nawet niekiedy z kolorami problemy były.

Ale cóż, przekonaj się sama.

Może nie kłótliwa, ale dociekliwa. Drąży temat kwadratury koła, mimo opinii innych, że nie da rady. Ceny kolorów do Zafry i Asterki wysokie, ale do Merivki też.Jednak dom Zairki i Asterki są większe, ale za wygląd i luksus trzeba płacić.😉😄

Dobra dobra. Zapytać nie zaszkodzi. Wydać kasę bardziej i nic z tego nie osiągnąć.

Tak kto pyta, nie błądzi, jeśli się planuje i wie, czego się chce, to wszystko można osiągnąć.

8 godzin temu, Mery 11 napisał:

kto pyta, nie błądzi

No to ostatnie pytanie. Czy do Merivy CID występował 3 liniowy. 

Na alle lokalnie gość sprzedaje za 750 zł wyświetlacz do merivy 2 liniowy a twierdzi że to jest 3 linie 🤣

Są, Grundigi PY mają 3 linie. Minus, Nie podłączy się kamery, czyli Video.

Wiem bo mam tak iw zapasie okazyjnie kupiony we Włoszech .

• Like 1