zloty_2000 Opublikowano 13 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 (edytowane) Serialu o akumulatorze ciąg dalszy (jak Wam się znudzi albo stwierdzicie, że zaśmiecam to dajcie znać zakończę). Od ostatniego wpisu niewiele się zmieniło. Całe lato i upały akumulator sprawował się bez zarzutu, nie było problemów czy jakichś widocznych spadków napięcia przy upałach a auto stało parę razy na takim Słońcu, że dolewając płynu do spryskiwaczy poparzyłem sobie dłoń otwierając maskę. Obecnie temperatury z rana oscylują w okolicy -3°C do +4°C i akumulator działa również bez zarzutu. Czekam na większe spadki temperatury, by zobaczyć jak działa bateria po roku. Edytowane 13 Listopada 2021 przez adam1954   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/91575-akumulator-do-meriva-b-14-120km/page/3/#findComment-742231 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zloty_2000 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Kolejna porcja danych o akumulatorze by Eurorepar. Ostatni miesiąc prawie auto stało z racji przebiegów jakie robiłem Superbem. Mimo odpalania co 3-5 dni i krótkich przebiegów auto bez problemów odpalało i nie było z tym problemów. Ostatnio stał samochód 5 dni, akurat w mrozy rzędu -8°C do -15°C i przy odpaleniu nie było najmniejszych problemów z rozruchem. Ogólnie miałem mieszane uczucia czy po takim czasie roczny akumulator nie strzeli małego focha i trochę spadnie jego sprawność jednak nic takiego się nie stało. Prawie po okrągłym roku mogę powiedzieć, że jakościowo brand Eurorepar daje sobie bardzo dobrze radę w użytkowaniu codziennym.   1 Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/91575-akumulator-do-meriva-b-14-120km/page/3/#findComment-744220 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi