Gość ernestgniadzik Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 (edytowane) Witam... Szukałem na forum takiego problemu, były podobne ale wydaje mi się że ja mam inny bo przede wszystkim moja Vectra nie jest w GAZIE!!! Podczas normalnej jazdy silnik zachowuje się normalnie na wolnych obrotach normalnie cichy bez problemowo... Problem pojawia się gdy zaczyna się ostrzejsza jazda czyli przeciągam ją na biegu zmieniam bieg i nagle gaz a ona nic czarna dziura... zero mocy tak jak by paliwa nie miała po 2sekundach jest szarpniecie i znowu ciągnie .... Chyba jak jest mniej paliwa to jest gorzej ale może to zbieg okoliczności...... I tak mi się zdaje że 122km to powinna chodzić agresywnie a ona tak troszke przymulona jest chyba ale pewien nie jestem..... Kupiłem ja niedawno więc nie wiem jak filtry itp... bo wiadomo że sprzedający wymienił wszystko przed sprzedażą hahahah ściema tak że może filtr paliwa? ona troche stała bez ruchu pod chmurką tak około 3 tygodni może pompa paliwa w zbiorniku? Prosze o pomoc..... Edytowane 17 Lutego 2014 przez ernestgniadzik   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/66153-18-16v-benz-zanik-mocy-problem-z-paliwem/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi