Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wielkie dzięki ale on tego nie ogarnie :)

Z tego co wiem to Signum nie ma webasto. 

A jak czytam tę lekturę to różne indeksy mogą tu występować. 

A sprawdzałaś jak działa dekoder indeksów

No właśnie uruchomiłam. Ładna muzyczka i fajny kotek :)

Dobra próbuję to ogarnąć.

A więc jeśli jego Signium jest z 2006r to według lektury :

Cytat

OPEL VECTRA C oraz OPEL SIGNUM (KOMBI) – COLOUR INFO DISPLAY (CID) – SILNIKI DIESEL

roczniki: 2006, 2007, 2008, 2009

Będzie to:

po 23.09.2004 Z komputerem pokładowym (BC) bez nagrzewnicy postojowej (without add on heater) 014

Dobrze myślę ?

Tam jest GID kolorowy z dwoma liniami wyświetlania. Bo to jego auto jest Kombi.

Czyli jeśli jest Code 12 to powinno być Code 14 ?

CID.jpg

Edytowane przez Navia

Hura zrobione. 

Dziękuję. 

20210709_134548_(1).jpg

20210709_134707_(1).jpg

No to się cieszę

Laska szczerze powiem że masz jaja:D

Jedyne co tam by jeszcze zrobić to wgrać język PL ale piszą że się nie da na stałe zrobić bo jak zmienia sie w opcomie to na chwilę jest a później woła o jakąś płytę. Zmieniałam na Turecki bo też o tym czytałam ale nie wychodzi PL. 

Może tech by pomógł Ale oryginał

A czytałem kiedyś że bez Navi można z posiadanie Navi wymusza język oryginalny czyli ogólnoświatowy ang.

No właśnie tam jest Navi. Angielski też może być w ostateczności. Nic na siłę. Ale dla przykładu nawigację ma po PL oczywiście z płyty. 

• 4 miesiące temu...

J. polski na  wyświetlaczu da radę zrobić tylko trzeba wymienić soft . i będzie j. polski na stałe .Navi po polsku jest w radyjku , można wgrać z płyty  . 

10 godzin temu, Mery 11 napisał:

J. polski na  wyświetlaczu da radę zrobić tylko trzeba wymienić soft . i będzie j. polski na stałe .

A skąd wziąć soft ?