ja37 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Co to jest ten kontroler, bo nie kumam?   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 no ten modul sondy czy jakos tak to nazywaja ta czarna puszeczke z wtyczka az tak sie nie znam,jak mozesz to odpisz na moje pytania.........   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja37 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Może chodzi o emulator sygnału sondy?   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 http://moto.allegro.pl/item304356955_kontroler_sondy_lambda_stag2_l.html o to chodzi   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja37 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Kurde, nie otwiera mi się obrazek..... To jest to czarne pudełeczko, co przyciskiem w nim włączasz gaz, albo benzynę? Check jak się świeci na gazie, to 99% przez sondę. Dla pewności odczytaj błędy, instrukcja na forum.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 no to ta czarna puszka pod maska co jest,a ta sonda to droga jest? a co z tym ze mi zgasl pewmnego razu,ta puszka to ten modul sondy myslisz to moglo zrobic tak?no bo jezeli sonda no to ok swieci sie check ,a to zgasniecie nagle........? [ Dodano: Sro Sty 30, 2008 11:40 ] ok kolego juz sie troche zorientowalem chodzi mi o emulator slyszalem ze to on moze byc przyczyna zgasniecia silnika tak jak pisalem wczesniej,silnik zgasl a po chwili odpalieem i jest ok, no check mi sie swieci ale mowisz ze to od sondy no ok,to postaram sie jechac na kompa najwyzej pierw wymienie sonde,a czy sonde i emulator mozna to wymiweeniac samemu czy nie? potem trzeba cos regulowac ?   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja37 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Można takie coś wymieniać samemu, żadnej regulacji nie robisz. Teraz już obrazek mam A błędy mówiłem, poszukaj na forum.....po co bulić komuś za coś, co sam sprawdzisz? Lookaj: http://astra.autokacik.pl/diagnostyka.html Może wcale sonda nie jest zła. Zmierz napięcia na niej i napisz, zobaczymy.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 he he a jak sie mierzy te napiecia na sondzie? u mn z sady wychodzi jeden przewod i dalej jest wwpiety gdzzies w instalacje.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja37 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 No to dotego jednego musisz dotknąć kabelkiem multimetru a drugim do masy. I poproisze odczyty na jałowym, na 3000 obr, i powyżej.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Mam trochę problemów z autronikiem mistral,czy ktoś zna się na tej prostej instalacji? Wypadają zapłony tylko na gazie przy ok.120km/h. Wkurza trochę,jakby co to opiszę dokładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi