Gość ustec24 Opublikowano 8 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Witam serdecznie członków forum. Posiadam Opla Corse D z 2007r. Ostatnio zamówiłem na allegro wylogowane radio CD 30 mp3 z aux marki grundig. Wcześniej w aucie było radio CD 30. Po wylogowaniu mojego radia i zalogowaniu (nowo zakupionego) przyciski sound oraz settings nie są dostępne. Na wyświetlaczu TID widnieje informacja NO FUNCTION. Radio logowane było OPCOMEM kodem z mojego carpass'a (cd 30). Dodatkowo w sekcji DIS radio było ponownie programowane zgodnie z wyposażeniem. Pozdrawiam serdecznie. PS. Mogę oczywiście dodać szczegółowe zdjęcia jeżeli będzie taka potrzeba.   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/94127-opel-corsa-d-2007-cd-30-mp3-grundig-komunikat-no-function-po-wci%C5%9Bni%C4%99ciu-klawiszy-sound-i-settings/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi