Gość fritasko Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Przepraszam że dopiero teraz odwiedzam temat. Kolego z Wałbrzycha, katalizator wymieniony był na nowy na tydzień przed wymianą układu Wymieniony został ponieważ nabyłem nowy po dużo niższej cenie od znajomego, dlatego od razu go zamontowałem, a więc problem strumiennicy mnie nie dotyczy. Ale dzięki że o tym wspomniałeś. Zawsze lepiej więcej wiedzieć samemu niż tylko polegać na mechaniku. Wracając do sprawy dźwięk z tłumika się jakby sie wycisza. Autko chodzi ciszej . Trochę to trwa ale jak na razie robię tym autem bardzo małe przebiegi. Tak że dziękuję Panowie za odpowiedzi na mój problem   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/70874-opel-corsa-c-nowy-uk%C5%82ad-wydechowy/page/2/#findComment-578925 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi