Gość pablo9876 Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 (edytowane) No to super się składa, w takim razie jesteśmy na bieżąco. A ja zobaczę czy coś wyskoczy przez ten tydzień użytkowania auta.Tylko dołożę powerboxa którego odpinałem na wymianę scv. A powiedz mi czy też masz lekkie falowania przy wciskaniu sprzęgła? Czy obroty na sztywno? Jeszcze jedno pytanie, mianowicie co znajduje się w egr pod tym czarnym plastikiem? Jakaś płytka elektroniczna? Edytowane 7 Marca 2021 przez pablo9876   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin 83 Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Tam pod plastikiem nie ma co pchac paluchów jesli zawor działa i jest tylko mechanicznie zblokowany poprzez nagar. Nie mam zadnego falowania. Jedynie przy włączeniu klimy przyfaluje ale to naturalne. Lub przy wypalaniu podwyzszone obroty   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pablo9876 Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Siema. Oring wymieniony zgodnie z instrukcja i zobaczymy. Na razie egr nie ruszałem. Powiedz mi jaki masz akumulator? Dziś odkryłem że mam 61ah 600A. Wydaje mi się że za mały na to auto. W astrze h 1.7 miałem większy   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin 83 Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Rano sprawdze   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin 83 Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 75 , 720   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pablo9876 Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Kurcze to co ja mam taki mały. Twój to już ma uderzenie.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin 83 Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Masz start stop? Trzeba by w katalogu sprawdzic jakie aku do Ciebie   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pablo9876 Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Nie mam więc może dlatego. Właśnie patrzyłem w necie, ale do 1.7 są przypisane 2 rodzaje 60 bądź 75. Do start stop są te większe np AGM.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin 83 Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Ja nie mam tez start stop   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 To czy 60 czy 75 czy nawet jak ktoś zmieści to 90 nie ma znaczenia. Nawet na Norwegię takie dają a miewają tam dużo gorsze mrozy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi